5. godišnjica sustava EOS R

Promocion

Përvjetori i pestë i sistemit EOS R

Festoni përvjetorin e pestë të fitimit të çmimit të sistemit EOS R.
Përjetoni teknologjinë inovative AF dhe një gamë të jashtëzakonshme lentesh RF.
Lëvizni kufijtë dhe zbuloni se si sistemi pionier i Canon kap gjërat e jashtëzakonshme që nuk e kishit menduar kurrë të mundshme.
Merrni zbritjen tuaj tani.

  • Përzgjidhni produktin tuaj deri më 15 tetor.

  • Eksploroni të gjitha ofertat javore dhe zbritjet deri më 15 tetor.

  • Gjeni një shitës të autorizuar dhe blini produktin tuaj të zgjedhur nga 11 shtatori deri më 15 tetor.

  • Merrni zbritje të menjëhershme.

Kamerat

Festoni përvjetorin e pestë me ofertat javore. Blini produktin tuaj të zgjedhur nga gama e zgjedhur e kamerave në sistemin EOS R dhe merrni zbritje të menjëhershme.

Lentet

Festoni përvjetorin e pestë me pako ofertash për lente RF.
Blini një lente dhe merrni 5% zbritje.
Blini dy lente dhe merrni 10% zbritje.
Blini tre lente dhe merrni 15% zbritje.

Printeri

Festoni përvjetorin e pestë me një zbritje në printerët e zgjedhur Canon PIXMA PRO.

  • Printera të fotografive profesionale

    imagePROGRAF PRO-300

    Një printer profesional tryeze "imagePROGRAF" me printime A3+ cilësie fotogalerie, me një cikël të lehtë pune për printime të cilave mund t'u besoni.
Canon Camera

Shërbimet profesionale të Canon

Bëhuni anëtar i CPS

Mbani avantazhin tuaj dhe maksimizoni kohën me Shërbimet profesionale të Canon. Shërbimi profesional mbështetës i produktit që ju ndihmon të mbani biznesin tuaj dhe pajisjen në rrugën e duhur, pavarësisht se çfarë ju del rrugës.

Canon Club

Bashkohuni me Canon Club

Vazhdoni të ndiqni pasionin tuaj dhe mos e humbisni mundësinë të merrni mbështetje, trajnim dhe frymëzim shtesë.
Me programin tonë të ri të anëtarësimit do të gjeni një hapësirë të pasionuar komuniteti që ju ofron gjithçka që ju nevojitet për t'u ngritur, pavarësisht nga niveli juaj.

Canon Club

Promocioni i përvjetorit të pestë

Promocioni vlen nga data 11.09.2023 deri më 15.10.2023, deri sa zgjasin stoqet.

Produktet promovuese


Java 1

11.9. – 17.9.2023

Java 2

18.9. – 24.9.2023

Java 3

25.9. – 1.10.2023

Java 4

2.10. – 8.10.2023

Java 5

9.10. – 15.10.2023

 EOS R3 trupi

15%

       

 EOS R5 trupi

 

15%

     

 EOS R5 24-105L komplet

     

15%

 

 EOS R6 Mark II  trupi

   

15%

   

 EOS R6 Mark II 24-105 STM

       

15%

 EOS R6 Mark II 24-105 L

15%

       

 R8 trupi

 

15%

     

 R8 24-50 komplet

     

15%

 

 EOS RP trupi

   

15%

   

 EOS RP 24-105 STM

       

15%

 EOS R7 trupi

 

15%

     

 EOS R7 18-150

     

15%

 

 EOS R10 18-45

15%

     

15%

 EOS R10 18-150

   

15%

   

 R50 18-45 komplet

 

15%

 

15%

 

 R50 18-45 + 55-210 komplet

   

15%

   

 R50 content creator komplet

       

15%

 EOS R100 18-45 komplet

15%

 

15%

 

15%

 EOS R100 18-45 + 55-210 komplet

 

15%

 

15%

 

 EOS R5c

15%

 

15%

   

 EOS C70

     

15%

 

RF lente

5% për blerjen e 1 lenteje

10% për blerjen e 2 lenteve

15% për blerjen e 3 lenteve e më shumë

 Image Prograf PRO 300

31.800 Lekë zbritje

 Image Prograf PRO 1000

42.400 Lekë zbritje

Ku mund të blini

Zgatar
Videomobile
Neptun