Elevate your visual storytelling

PROMOCION

Ngritni nivelin e tregimit tuaj vizual

Përjetojeni fuqinë e krijimtarisë profesionale hibride dhe kurseni deri në 207.680 Lekë

Zhytuni në një epokë të re të shkëlqimit kreativ me kompletet profesionale të Canon të krijuara për treguesin modern të historive. Pavarësisht nëse jeni duke dokumentuar dasma, duke eksploruar thellësitë e një dokumentari, duke kapur intensitetin e sporteve apo jeni duke i dhënë jetë vizioneve komerciale, zgjidhni Canon për precizion dhe inovacion të pashoq.

The competition

Reklamë

Në botën e xhirimeve komerciale, asnjë detyrë nuk do të mbetet e paplotësuar me kompletet profesionale të Canon. Shndërroni çdo projekt në një kryevepër me cilësi video të nivelit të lartë dhe veçori të gjithanshme të produkteve Canon.

SPORT

Sport

Eksploroni horizonte të reja në botën e emocioneve sportive me kompletet profesionale të Canon. Jini në qendër të veprimit, duke kapur çdo shikim, çdo lëvizje me qartësi dhe thellësi të jashtëzakonshme.

Dasmë

Eksploroni dimensione të reja të mjeshtërisë së fotografisë së dasmave me kompletet profesionale të Canon. Le të kapin çdo notë emocioni, çdo moment lumturie, duke e kthyer këtë ditë në një përrallë të përjetshme.

DOCUMENTARY

Dokumentar

Bëhuni një mjeshtër i krijimit të filmave dokumentarë me kompletet profesionale të Canon. Përmirësoni aftësitë tuaja me cilësi të jashtëzakonshme imazhi dhe një gamë të gjerë funksionesh. Lëshoni aftësinë tuaj krijuese dhe prodhoni video magjepsëse që frymëzojnë audiencën.

Shërbimet Profesionale të Canon (CPS)

CPS

Shërbimet Profesionale të Canon (CPS)

Regjistroni falas kompletin tuaj në Shërbimet Profesionale të Canon, dhe kapni historitë që keni lindur për t’i treguar- me mbështetje prioritare, riparime të shpejta, evenimente ekskluzive dhe oferta speciale.

Produktet promovuese

Promocioni vlen nga data 15.03 deri më 16.09.2024, deri sa zgjasin stoqet.

EOS C70
RF 70-200 f/2.8

62.304 Lekë
Dokumentar

EOS R6 Mark II body
RF 10-20

72.688 Lekë
Dokumentar

XA70
BP-828

15.576 Lekë
Dokumentar

EOS R3 body
RF 100-300

207.680 Lekë
Sport

EOS R7 body
RF 100-400

31.152 Lekë
Sport

EOS R6 Mark II body
RF 28-70mm F2

72.688 Lekë
Dasmë

EOS R5c
RF 24-105 f/2.8

72.688 Lekë
Dasmë

EOS C70
RF 24-105 f/2.8

83.072 Lekë
Reklamë

Ku mund të blini

Videomobile
Zgatar