Kamera DSLR

Canon EOS 80D

Një kamerë DSLR e fuqishme, e gjithanshme dhe reaguese për të eksploruar krijimtarinë tuaj

Përfitimet

 • Një kamerë me reagim të lartë për të qenë në një hap me aksionin

 • Një cilësi mahnitëse e fotografive dhe videove në një larmi situatash të ndryshme

 • Gjithçka që ju duhet për të zhvilluar fotografinë tuaj

 • E përsosur për video krijuese

 • Lidheni, regjistroni dhe ndani me lehtësi imazhet dhe videot tuaja

Veçoritë e detajuara

Lentet

 • Objektiva për DSLR

  EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

  Një lente STM me zmadhim, ultra e gjerë, me kosto të pranueshme dhe me Stabilizuesin e imazhit, ideale për peizazhe, udhëtime dhe video.
 • Objektiva për DSLR

  EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM

  Një lente me zmadhim vërtet e gjithanshme me teknologjinë Nano USM për të mbuluar fotografinë dhe videot e aksionit me shpejtësi të lartë.
 • Objektiva për DSLR

  EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

  Një lente kompakte telefoto
 • Objektiva për DSLR

  EF 50mm f/1.8 STM

  Një lente STM me kosto të pranueshme, me një hapje të shpejtë të diafragmës f/1.8 për fotografinë e përgjithshme, në dritë e dobët dhe për portrete.
 • Objektiva për DSLR

  EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM

  Një lente me zmadhim e serisë L e kategorisë profesionale që është kompakte për udhëtime, ideale për aksionin, faunën e egër dhe sportet.
 • Objektiva për DSLR

  EF 85mm f/1.8 USM

  Një lente e lehtë, e ndritshme dhe e shpejtë
 • Objektiva për DSLR

  EF 70-200mm f/4L USM

  Një lente kompakte me rendiment të lartë e serisë L me zmadhim dhe me hapjen konstante të diafragmës f/4, për udhëtime dhe sporte.