Hero Image
Blank-Rect Image

Canon XF705

Një videokamerë profesionale 4K UHD që mbahet në duar me kodekun më të fundit HEVC bën të mundur regjistrimin e brendshëm UHD HDR me cilësi të lartë ose rezultate për industrinë e prodhimit dhe transmetimit.

Video - Wonderland

Bota e mrekullive

Shikoni se si i menaxhon XF705 skenat e vështira dhe rezultatet në kushte ekstreme.

Shikoni videon

Formati i regjistrimit XF-HEVC i nivelit të lartë dhe ndërfaqja e përparuar 12G-SDI për prodhimin UHD HDR.

Videokamera e parë profesionale e Canon me formatin e ri të skedarëve XF-HEVC bën të mundur regjistrimin e skedarëve të brendshëm UHD (HLG/PQ) 4:2:2 10-bitësh te kartat SD, si dhe rezultati i një sinjali UHD nëpërmjet një lidhjeje të vetme të ndërfaqes 12G-SDI ose me ethernet.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro
Video - Wonderland

Bota e mrekullive - Prapaskenat me Vidir Sigurdsson

Shikoni se çfarë thotë Drejtori i Fotografisë Vidir Sigurdsson për eksperiencën e tij me XF705.

Shikoni videon

Mbështetja për 4K UHD/50P 4:2:2 10 bitë me HEVC

Një sensor CMOS i tipit 1.0 dhe procesori DIGIC prodhojnë imazhe profesionale 4K UHD 50P në formatin 4:2:2 10 bitë, duke përdorur formatin e ri dhe efikas të skedarëve XF-HEVC nga Canon për skedarë më të vegjël që mund të regjistrohen drejtpërdrejt në kartat SD. Mbështeten po ashtu shumë formate regjistrimi duke përfshirë XF-AVC dhe shpejtësi të larta të kuadrove deri në 120P.

Mësoni më shumë

Benefits 01

Proces pune i thjeshtë në HDR

Kamera XF 705 mund të regjistrojë në nivel të brendshëm në dy formate HDR, duke përdorur HLG ose PQ, si dhe përfshin funksione të zgjeruara të ndihmës për HDR që e ndihmojnë përdoruesin të kontrollojë ekspozimin për regjistrimet HDR. Si alternativë, për prodhimet që nuk janë aq kërkuese për afatet kohore, mbështetja për Canon Log3/BT.2020 ofron elasticitet në një proces pune pas prodhimit në HDR.

Mësoni më shumë

Benefits 02

Transmetimi i përparuar me 12G-SDI dhe IP

Me katërfishin e gjerësisë së brezit të 3G-SDI, terminali 12G-SDI është i aftë të dërgojë të dhëna të pangjeshura me cilësi të lartë nëpërmjet një ndërfaqeje të vetme profesionale, ndërsa një portë ethernet e integruar bën të mundur transmetimin IP 4K.

Mësoni më shumë

Benefits 03

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm

Me një sensor me rezolucion të lartë të tipit 1.0, saktësia e fokusit është shumë e rëndësishme. Për këtë arsye, kamera XF705 përfshin sistemin e fokusimit novator Dual Pixel CMOS AF nga Canon që ofron veçoritë për të siguruar që fokusi automatik dhe manual janë të saktë dhe të besueshëm, duke u dhënë përdoruesve besimin për të rritur hapjen e diafragmës, për të monitoruar subjektet në lëvizje ose për zhvendosjen e fokusit me përpjekjet minimale.

Mësoni më shumë

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm
Benefits 05

Lente me kënd të gjerë e serisë L me zmadhim 15x

Regjistrimi i imazheve fillon me optikën e jashtëzakonshme dhe lentja e serisë L të Canon e realizon këtë në një lente zmadhimi 15x me kënd të gjerë, kompakte dhe me 3 unaza që përfshin një Stabilizim imazhi me 5 boshte të projektuar për regjistrime të shkëlqyera në 4K UHD.

Mësoni më shumë

Benefits 06

Veçoritë profesionale

Duke u mbështetur në reagimet për kamerën mjaft të njohur XF305, videokamera XF705 përmirëson edhe më shumë ergonominë dhe veçoritë profesionale, duke përfshirë monitorimin e imazheve HDR me inkuadruesin e integruar EVF dhe ekranin me prekje LCD me kënd të ndryshueshëm. Përmirësimi i mbajtjes dhe mbështetëses së supit minimizojnë lodhjen, duke e bërë atë një platformë ideale për profesionistët aktivë në lëvizje.

Mësoni më shumë

Specifikimet

4K-UHD-Icon

4K UHD/50P

Deri në 160 Mbps

XF-HEVC

HEVC/H.265

4K UHD/50P 4:2:2 10 bitë

HDR-Icon

HLG/PQ

Regjistrimi i brendshëm HDR dhe dalja

12G-SDI-Icon

Terminali 12G-SDI

Transmetimi 4K UHD me një kabllo

Dual-Pixel-CMOS-AF-Icon

Fokusi automatik

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm

OPTICAL-WIDE-ANGLE-LENS

25,5 - 382,5 mm

Zmadhim 15x me kënd të gjerë i serisë L

1.0-type-CMOS

Sensori CMOS

Tipi 1.0

canon_XF705_8_XLR_TERMINALS

Terminalet XLR

Audioja dixhitale AES/EBU

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
XF705-What's-in-box

Çfarë ka në kuti

Trupi i kamerës XF705

Mbështetësja e supit

Kapaku i dritës së lentes me barrierë lenteje

Bateria BP-A30

Karikuesi i baterisë CG-A20

Adaptori AC CA-CP200 L

Mbajtësi i mikrofonit

Kupa e okularit

Telekomanda pa tel WL-D6000

Rripi i supit SS-1200

Aksesorët përkatës

Çmime

Awards

Produktet e lidhura