15x wide L-series lens

XF705

Lente me kënd të gjerë e serisë L me zmadhim 15X

Cilësia e serisë L

Unaza e kuqe në lentet e famshme të serisë L të Canon ka treguar për një kohë të gjatë një nivel profesional të lenteve për sa i përket prodhimit, qëndrueshmërisë dhe cilësisë së jashtëzakonshme të imazhit, duke përfshirë përdorimin e elementeve Super UD dhe josferike të lentes për të minimizuar ndjeshëm shmangiet.

L-series quality

Zmadhimi optik 15x me kënd të gjerë

Lentja e fuqishme 4K kap maksimumin e detajeve nga subjektet tuaja dhe ofron një elasticitet të jashtëzakonshëm nga një gjatësi fokale e gjerë 25,5 mm dhe një zmadhim optik 15x, një zmadhim i përparuar 30x mund të zgjidhet kur regjistroni në FHD.

Wide 15x optical zoom
Wide 15x optical zoom - Full image

Përdorimi profesional me tre

unaza të pavarura të lentes

Kamera XF705 është e pajisur me tre unaza të pavarura dhe me distancë të gjerë për një kontroll të saktë të fokusit, zmadhimit (me një ndalesë mekanike me 90 gradë nga e gjerë në telefoto) dhe të iridës.

Professional operation with three independent lens rings

Stabilizimi super i butë i imazhit

Sistemi i stabilizimi të imazhit të Canon me opsionet optike dhe dinamike punojnë së bashku për të ofruar një stabilizim efektiv të imazhit me 5 boshte, duke i dhënë përdoruesit vetëbesim kur regjistroni në lëvizje ose kur regjistroni me kamerën në duar.

Super-smooth Image Stabilisation

Theksime të bukura me një iridë me 9 fletë

Imazhet me një iridë me 6 fletë dhe 9 fletë do të jenë të disponueshme për përfshirje - mund të jetë i nevojshëm krijimi para publikimit përfundimtar.

Beautiful highlights with a 9-blade iris

Adaptorët e gjerë dhe telefoto

Zgjerojnë më tej aftësinë optike të lentes duke shtuar aksesorin e gjerë opsional WA-U58 për një zmadhim 0,8x ose telekonvertitorin opsional TL-U58 për një zmadhim 1,5x.

Wide 15x optical zoom

Zbuloni përfitimet e tjera

Produktet e lidhura