Advanced 12G-SDI and IP streaming

XF705

Transmetimi i përparuar me 12G-SDI dhe IP

Dalja 4K UHD/50P HDR me një kabllo të vetme

Me përfshirjen e ndërfaqeve 12G-SDI dhe HDMI, të dhënat e imazheve 4K UHD/50P HDR mund të nxirren me vetëm një kabllo, duke e bërë më të thjeshtë konfigurimin, ideale për prodhimin drejtpërdrejt në UHD.

Single cable 4K UHD/50P HDR output

Transmetimi 4K UHD IP dhe transferimi në FTP

Me një portë ethernet të integruar dhe mbështetjen për HEVC/H.265, kamera XF705 mund të transmetojë imazhe 4K UHD/50P HDR me të dhënat HDR (mesazhet/përpunimi i vëllimit të ngjyrave të ekranit). Përveç kësaj, transferimi në FTP lejon dërgimin e skedarëve të regjistruar drejtpërdrejt nëpërmjet internetit.

4K UHD IP streaming and FTP transfer

Produktet e lidhura