Professional features

XF705

Veçoritë profesionale

Ekrani me prekje 4 inç me kënd të ndryshueshëm

Me një ekran me prekje LCD me ndriçim të lartë, të madh, me rezolucion të lartë dhe me 1,23 milionë pika, kamera XF705 mund të mbështesë fokusimin me saktësi, ndërsa ekrani me kënd të ndryshueshëm është shumë i vlefshëm për shikimin me lehtësi në shumë pozicione.

4-inch vari-angle touchscreen

Montimi me lehtësi në sup dhe kapja në kënd

Një mbështetëse e re e lëvizshme për supin dhe një kapje këndore dhe më e natyrshme për dorën, me një çelës zmadhimi të stilit të transmetimit, ndihmojnë për të përmirësuar qëndrueshmërinë dhe minimizojnë lodhjen gjatë periudhave të gjata të regjistrimit.

Comfortable shoulder mount and angled grip

Wide DR Gamma

Opsioni Wide DR Gamma ngjesh mjaft mirë zonat e theksuara për të ofruar një gamë dinamike më të gjerë. Kjo bën të mundur një ton të bukur të lëkurës dhe gradacione më të buta të tonit.

Wide DR gamma(normal)

Normal

Wide DR gamma(wide)

Wide DR Gamma


Audioja dixhitale me 4 kanale

Kamera XF705 mbështet 2x AES/EBU të ndërrueshme, ndërfaqet analoge XLR dhe audion me 4 kanale, duke ofruar kështu aftësi profesionale të audios.

4 Channel digital audio

Dy karta SD

Kamera XF705 është e pajisur me x2 fole të kartave SD që ofrojnë transmetime të njëkohshme ose me transmetim.

Dual SD cards

Filtrat ND të integruar

Filtri i brendshëm ND përdor një mekanizëm tubolar që e lejon përdoruesin të zgjedhë nga tre dendësi (ND 1/4, ND 1/16, ND 1/64), duke bërë të mundur që thellësia e fushës të rregullohet me anë të unazës së iridës, ndërkohë që ruhet një ekspozim konstant.

Built-in ND filters

Opsionet e kontrollit në largësi

Kontrolloni kamerën pa tela nëpërmjet një smartfoni ose tableti me Browser Remote ose telekomandën opsionale me tel Canon RC-V100 për një kontroll të shpejtë të të gjitha funksioneve të kamerës në distanca të gjata.

Remote control options

Regjistrimi në infra të kuqe

Kamera XF705 përfshin një modalitet me infra të kuqe (mund të zgjidhet jeshile/e bardhë) duke lejuar regjistrimin e videove në kushtet me pak ose aspak dritë ambienti.

Produktet e lidhura