Accurate and reliable autofocus

XF705

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm

Dual Pixel CMOS AF - Si funksionon

Dual Pixel CMOS AF është një teknologji e Fokusit automatik (AF) për zbulimin e fazës e bazuar te sensori, e cila është projektuar për të ofruar një gjurmim të butë dhe me rendiment të lartë të fokusit, si dhe regjistrime me një fokus automatik të shpejtë. Ajo është një teknologji unike e zhvilluar nga Canon që përdor dy dioda fotografike për piksel për fokusin automatik dhe i ndërthur ato për regjistrimin e videove. Kjo lejon që të ruhet një fokus i qartë, edhe me subjektet në lëvizje, gjë që është thelbësore për regjistrimin në 4K UHD dhe e bën më efikas regjistrimin me një operator.

Dual Pixel CMOS AF - How it works

Kontrolli i ekranit me prekje dhe gjurmimi i objektit

Ekrani me prekje XF705 4 inç ju lejon të kryeni zgjedhjen e pikës së fokusit në mbi 80% vertikalisht/horizontalisht në zonën e imazhit. Një objekt i zgjedhur në kuadër do të monitorohet kur ai lëviz brenda kuadrit.

Touchscreen control and object tracking

Zbulimi dhe gjurmimi i fytyrës

Fokusi automatik AF me zbulimin e fytyrës mund të gjurmojë fytyrën e një personi në kuadër dhe të ruajë fokusin mbi të.

Face Detection and tracking

Udhëzuesi i fokusit me pikselë të dyfishtë

Ofron një udhëzues grafik që përfaqëson shmangien e fokusit përpara/prapa, drejtkëndëshi bëhet jeshil kur subjekti është në fokus, duke siguruar një kontroll të plotë për një tërheqje manuale të fokusit ose ndihmon për të ruajtur fokusin e rëndësishëm.

Dual Pixel Focus Guide

Sintonizimi i fokusit automatik

Një funksion i menysë për sintonizimin e fokusit automatik është i disponueshëm që e lejon përdoruesin të përcaktojë shpejtësinë dhe ndjeshmërinë e fokusit automatik (AF), me një elasticitet dhe një kontroll më të madh.

Produktet e lidhura