4K-UHD_50P

XF705

Mbështetja për 4K UHD/50P 4:2:2 10 bitë me HEVC

Formati i ri dhe efikas i skedarëve XF-HEVC

XF-HEVC është formati i ri i regjistrimit të Canon që përdor H.265/HEVC në një mbajtës MXF. H.265 ofron një teknologji më të re të kodimit që është afro 2x më efikase se H.264/AVC. Duke përdorur XF-HEVC, kamera XF705 është e aftë të regjistrojë skedarë me cilësi të lartë 10-bitësh 4K UHD 50P 4:2:2 drejtpërdrejt te karta SD. Kjo do të thotë një menaxhim efikas të të dhënave 4K UHD dhe kosto më të ulëta për median.

New and efficient XF-HEVC file format

Lëvizjet e ngadalta e me formatin 4:2:2 10 bitë me cilësi të lartë

Slow motion with high quality 4:2:2 10-bit

Formate të shumta të regjistrimit

Përveç formatit XF-HEVC, kamera XF705 mund të regjistrojë në UHD XF-AVC dhe Full HD/50P XF-AVC (dhe MP4*), duke plotësuar kështu proceset ekzistuese të punës dhe formatet e skedarëve.
* me përditësimin e planifikuar të firmuerit

Shkarkoni PDF-në për formatet e skedarëve

Regjistroni bukur çdo detaj

Një sensor i tipit 1.0 ofron përmirësimin e rendimentit për zhurmën, ndjeshmëri dhe një thellësi fushe më kinematografike. Procesorët Dual DIGIC DV6 sigurojnë një cilësi mbresëlënëse të imazhit me niveli superiore të detajeve.

Multiple recording formats

Produktet e lidhura