EOS C700
Blank-Rect Image

Canon EOS C700

Një kamerë parësore 4K e fortë dhe me aftësi të larta me një elasticitet dhe cilësi maksimale të imazhit

Një kamerë primare 4K elastike, e fuqishme dhe me aftësi të larta

Një kamerë primare 4K elastike, e fuqishme dhe me aftësi të larta për filmime emocionuese, filma të pavarur dhe dokumentarë që mund të konfigurohet për shumë metoda pune të prodhimit, përfshirë mbështetjen për monitorimin në HDR.

Shikoni specifikimet e plota

EOS C700
EOS C700

Thirrja

Russell Carpenter ndjek kamerën EOS C700 në hapat e saj për të parë se si punon nën presion. Shikoni se çfarë mendojnë Russell dhe ekipi i tij.

Shikoni videon

Sensori CMOS 4,5K

Sensori Super 35mm i Canon regjistron filmime të jashtëzakonshme 4K në nivel të brendshëm me 15 ndalesa të diapazonit dinamik ose RAW 4,5K të plotë në regjistruesin opsional CODEX CDX-36150.

*Modeli i obturatorit global i disponueshëm po ashtu, shikoni më poshtë

4.5K CMOS Sensor
Multiple configurations

Shumë konfigurime

Dizajni i ri i kamerës Cinema EOS që përfshin kontrolle intuitive dhe pllakën e integruar me vrima për lidhjen e aksesorëve opsionalë profesionalë, duke lejuar konfigurime të shumta për t'iu përshtatur filmimit që kërkoni.

Zbuloni më shumë

Formate të shumta regjistrimi me shpejtësi të larta të kuadrove

Regjistroni skedarë RAW me shpejtësi të larta të kuadrove me një regjistrues opsional CODEX CDX-36150, ose regjistroni në nivel të brendshëm në formatet ProRes ose XF-AVC për një fluks pune më të shpejtë.

Zbuloni më shumë

hdr on
Outstanding image quality

Cilësi e jashtëzakonshme e imazhit

Kamera C700 mbështet kurba të ndryshme të opsionit Log, hapësira të ngjyrave dhe standarde të ndryshme të industrisë, duke maksimizuar kështu cilësinë e imazhit.

Zbuloni më shumë

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm

Sistemi Dual Pixel CMOS AF i Canon lejon që përdoruesit të ruajnë me lehtësi dhe besim një fokus shumë të qartë mbi subjektet kur ato lëvizin në kuadër, si dhe përfshin një funksion në ndihmë të fokusimit manual.

Zbuloni më shumë

Accurate and reliable autofocus

Veçoritë funksionale

Filtrat e integruar ND, aftësia e transmetimit në IP dhe aksesorët opsionalë për kontrollin e kamerës lejojnë një funksionim të kamerës me elasticitet.

Zbuloni më shumë

Operational features

Modeli i obturatorit global i disponueshëm

Modeli i sensorit të obturatorit global 4,2K të Canon regjistron në 4K/50P pa efektin e rrotullimit të obturatorit dhe me deri në 14 ndalesa të diapazonit dinamik, duke e bërë atë ideal për regjistrimin e sporteve dhe aktiviteteve.

Global Shutter model available
Luxury yacht advert filmed on the EOS C700

Reklama e një jahti luksoz e filmuar me EOS C700.

Shikoni këtë reklamë të regjistruar me kamerën C700 për kompaninë e jahteve luksoze lumore Woods’ Silver Fleet.

Shikoni videon

EOS C700

Çfarë ka në kuti

Trupi i kamerës kinematografike Canon EOS C700

Kapaku i trupit

Mbajtësi i mikrofonit

Njësia e dorezës

Baza e kapjes

Kllapa e aksesorit të njësisë zgjatuese

Bateria pilë (CR2025)

Vidhat

Këmba e bazës x 4

Çelësat heksagonalë (1/4”, M4)

Pllaka përforcuese

Specifikimet

icon 4.5K

4,5K

Regjistrimi RAW 10 ose 12 bitë në njësinë CODEX

icon XF-AVC

XF-AVC

Regjistrimi i brendshëm 810 Mbps, deri në 4K

icon High frame rate

Shpejtësi e lartë e kuadrove

RAW 4K deri në 120 fps, me prerje 2K 240 fps

icon Wide DR

Wide DR

Diapazoni dinamik me 12 ndalesa pa pasur nevojë për gradim

icon Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Fokusi automatik i saktë, i qëndrueshëm dhe i butë

icon 15-Stops Dynamic Range

Diapazoni dinamik me 15 ndalesa

Log 2 bën të mundur diapazonin dinamik maksimal

icon ProRes

ProRes

Integrimi me lehtësi me flukset e përcaktuara të punës

icon CFast 2.0TM

CFast 2.0™

Media e qëndrueshme për regjistrimin e të dhënave me shpejtësi të lartë

Shikoni specifikimet e plota

EOS C700

Tabela e krahasimit

 

EOS C700

EOS C700 GS PL

Tipi i sensorit*

Standard

Obturatori global

Montimi i lentes*

Montimi EF (tipi i kyçjes kinematografike) / montimi PL

Montimi PL

Dual Pixel CMOS AF

PO (vetëm montimi EF)

N/A

Korrigjimi i brezit të blicit

PO

N/A

ISO minimale

ISO 160
(ISO 100 kur zgjerohet)

ISO 640
(ISO 400 kur zgjerohet)

ISO bazë e Canon Log 2

ISO 800

ISO 3200

ISO bazë e Canon Log

ISO 400

ISO 1600

Pikselët e regjistrimit Cinema RAW

Diametri dhe gjatësia 4512 x 2376 (4,5K)

Diametri dhe gjatësia 4264 x 2376 (4,2K)

Zona rrethuese

Zona rrethuese 4,5K

Zona rrethuese 4,2K

Gama dinamike maksimale

15 ndalesa

14 ndalesa

*Shërbimi për ndryshimin e sensorit/montimit të lentes i disponueshëm

Aksesorët përkatës

Produktet përkatëse

Get the edge, sign up now

Sign up for tips from other pros, industry news, event invites and firmware updates.

SIGN UP NOW

Canon EOS C500 Mark II