RC-V100

Telekomanda Canon RC-V100 u ofron përdoruesve të videokamerave më shumë liri. Pavarësisht nëse përdoret në një studio, në terren ose thjesht diku në largësi, ajo ofron kontrollin me kabllo në distancë për thuajse çdo funksion të videokamerës.

Përfitimet

  • Kontroll i fuqishëm në në distancë i funksioneve të videokamerës
  • Një strukturë intuitive për t'iu përshtatur përdoruesve profesionalë
  • Rrotulla të dedikuara për rregullimin e parametrave të avancuara të imazhit
  • Kontroll operacional direkt i funksioneve kyçe të kamerës si fokusi, syri dhe përforcimi¹
  • Përdorni menutë e operimit të kamerës për të rregulluar shpejt çdo parametër
  • Butonat e ndriçuar mundësojnë përdorimin e thjeshtë nën ndriçim të ulët
  • Butona të konfigurueshëm për kontroll specifik të përdoruesit
  • Në përputhje me videokamerat profesionale Canon dhe kamerat Cinema EOS
  • Ideale për përdorim në terren dhe në studio
  • Komunikim më i shpejtë dhe me rreze deri në 100 m, me kabllon opsionale RR-100 nga Canon

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon RC-V100

Një telekomandë e fuqishme


Kjo telekomandë e fuqishme me kabllo për videokamerat profesionale Canon ju sjell opsionet bazë dhe të përparuara të rregullimeve të imazhit në majë të gishtave. Lidheni me anë të fishës REMOTE A me kabllon standarde me fishë 3,5 mm - 2,5 mm 5 metra, ose me fishën REMOTE B (duke përdorur kabllot opsionale RR-10 dhe RR-100 me 8 kunja) për një rendiment më të shpejtë, përdorimin në të njëjtën kohë dhe një rreze më të madhe - deri në 10 m dhe 100 m përkatësisht.

Kontroll i gjerë


RC-V100 kombinon disa nga dobitë e një telekomande të avancuar dhe të një Camera Control Unit (CCU), që gjendet zakonisht në një ambient studioje. Mund të kontrollohet pothuajse çdo kontroll i rregullueshëm - nga fokusi, syri dhe zmadhimi, deri në opsionet specifike të përdoruesit si parametrat e Personalizuara të Figurës dhe rregullimet specifike të imazhit si pika e pjerrësisë dhe animi.

Regjistroni më shumë, ndryshe


Disa sensorë kërkojnë kontroll në distancë të kamerës: kur kamera montohet në një këmbalec për shkrepje në lartësi, për shembull, ose në skena që kërkojnë rregullim të shpejtë për të kompensuar ndryshimin e kushteve. Falë aksesit dhe kontrollit në distancë, këto pengesa të regjistrimit mund të tejkalohen. Në kombinim me RC-V100, videokamerat profesionale Canon mund të bëhen mjete edhe më praktike për t'ju ndihmuar të realizoni vizionin tuaj kreativ.

Faqosje intuitive për më shumë kontroll


Faqosja intuitive e kontrolluesit e bën kontrollin funksioneve kyçe të kamerës dhe parametrat e imazhit të thjeshta, edhe nëse nuk jeni ekspert për sa i përket kamerave. Është ndërtuar me kujdes për të qenë e lehtë për t'u kuptuar dhe mësuar, me veçoritë kyçe të grupuara së bashku në tre seksione kryesore. Parametrat e zakonshme të imazhit kontrollohen duke përdorur rrotullat, duke e bërë akordimin e hollësishëm të imazhit jashtëzakonisht të thjeshtë. Për më tepër, janë vendosur butona që mund të caktohen nga përdoruesi për më shumë lehtësi.

Përdorim i qartë dhe i thjeshtë, kudo dhe kurdo.


Për të ndihmuar përdorimin në situata me ndriçim të ulët, butonat ndriçohen, me opsionin e një tingulli të dëgjueshëm "biip" për të konfirmuar zgjedhjet e përdoruesit.

Përditësimet e firmuerit


Firmueri i kamerës tuaj mund të ketë nevojë të përditësohet për të mundësuar pajtueshmërinë me RC-V100. Nëse terminali REMOTE B i telekomandës RC-V100 nuk është aktivizuar tashmë, kjo mund të bëhet nëpërmjet një përditësimi të shërbimit me postën USB të pajisjes.

¹Kontrolli i lentes nuk është i mundur me kamerat PL-mount Cinema ESO ose lentet manuale.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon RC-V100, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

CPN.jpeg

Rretje profesionale të Canon-it

Inspiracion,arsimi, produkt informatat dhe lajmet më të reja për të ofruar mbulimin definitiv për Canon fotografë profesionistë dhe viodeografë, si dhe entuziastë të përparuara, rreth botës.