Multiple recording formats with high frame rates
alt text goes here

Formate të shumta regjistrimi me shpejtësi të larta të kuadrove

Regjistroni skedarë RAW me shpejtësi të larta të kuadrove me një regjistrues opsional CODEX CDX-36150, ose regjistroni në nivel të brendshëm në formatet ProRes ose XF-AVC për një fluks pune më të shpejtë.

Regjistrimi RAW 4,5K

Regjistrimi RAW 4,5K me regjistruesin opsional të stacionueshëm CODEX CDX-36150 bën të mundur RAW 4K 10/12 bitë deri në RAW 120P, 2K deri në 240P ose 4K ProRes deri në 60P. Në dispozicion në opsionet V-lock ose Gold Mount për t'iu përshtatur sistemeve ekzistuese të baterive.

4.5K RAW recording

Regjistrimi i brendshëm ProRes ose XF-AVC

Regjistron në nivel të brendshëm 4K/UHD në kartat CFast 2.0™ në formatet ProRes ose XF-AVC që janë përfshirë në sistemet profesionale NLE pa pasur nevojë për transkodim, duke kursyer kështu kohë dhe para për prodhimin.

Internal ProRes or XF-AVC recording
High frame rates

Shpejtësi të larta të kuadrove

Kamera C700 ka opsione të shpejtësive të larta të kuadrove me RAW 4K deri në 4K/120P dhe 4,5K/100P. Për më tepër, Full HD/2K me deri në 120P ose 2K(prerje)/240P.

Skedari përfaqësues dhe regjistrimi me transmetim

Një fole e kartës SD bën të mundur regjistrimin e një skedar përfaqësues 8 bitë 4:2:0 në XF-AVC për redaktim të menjëhershëm. Imazhet e palëvizshme, të dhënat meta, menytë dhe informacione të tjera mund të regjistrohen edhe në kartën SD.

Foletë e dy kartave CFast bëjnë të mundur krijimin e kopjes rezervë në të njëjtën kohë ose regjistrimin e brendshëm me transmetim.

Proxy file and relay recording

Eksploroni përfitimet e tjera