Accurate and reliable autofocus
alt text goes here

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm

Sistemi Dual Pixel CMOS AF i Canon lejon që përdoruesit të ruajnë me lehtësi dhe besim një fokus shumë të qartë mbi subjektet kur ato lëvizin në kuadër, si dhe përfshin një funksion në ndihmë të fokusimit manual.

Teknologjia Dual Pixel CMOS AF

Teknologjia unike e fokusit automatik të Canon është projektuar për gjurmimin e fokusit me rendiment të lartë. Sensori CMOS përfshin dy fotodioda të veçanta të cilat lexohen veçmas për fokusin automatik të zbulimit të fazës dhe së bashku për imazhin. Dual Pixel CMOS AF është i mundur në mbi 80 përqind të lartësisë dhe gjerësisë së kuadrit dhe është shumë e saktë pa kompromentuar cilësinë e imazhit.

Dual Pixel CMOS AF technology
Face detection and tracking

Zbulimi dhe gjurmimi i fytyrës

Fokusi automatik AF me zbulimin e fytyrës mund të gjurmojë fytyrën e një personi në kuadër dhe të ruajë fokusin mbi të.

Sintonizimi i fokusit automatik

Një funksion i menysë për sintonizimin e fokusit automatik lejon që përdoruesi të përcaktojë shpejtësinë dhe ndjeshmërinë e fokusit automatik AF, duke ofruar aftësinë për të caktuar një "tërheqje më natyrale të fokusit", me një elasticitet dhe kontroll më të lartë.

Autofocus tuning

Udhëzuesi i fokusit me pikselë të dyfishtë

Ofron një udhëzues grafik që përfaqëson shmangien e fokusit përpara/prapa; drejtkëndëshi bëhet jeshil kur subjekti në fokus, duke lejuar tërheqjen manuale të fokusit.

Dual pixel focus guide

Eksploroni përfitimet e tjera