CANON EOS C700 FF
Blank-Rect Image

Canon EOS C700 FF

Sensori CMOS me kuadër të plotë i gjeneratës së ardhshme nga Canon regjistron 5.9K me mbikampionim për filmime 4K me një cilësi jashtëzakonisht të lartë.

Një kamerë parësore prodhimi me sensorin e gjithanshëm CMOS me kuadër të plotë 5.9K

Sensori CMOS me kuadër të plotë i zhvilluar së fundi nga Canon ofron një nivel të ulët të zhurmës, një spektër të gjerë të ngjyrave dhe një diapazon të gjerë dinamik me 15 ndalesa për një pamje të natyrshme dhe një liri më të madhe gjatë gradimit.

Shikoni specifikimet e plota

CANON EOS C700 FF
Refugium

Refugium

Bëni fotografi me Full Frame Cinema EOS C700 FF, Refugium theksoi shkathtësinë dhe aftësinë e këtij aparati për të prodhuar cilësi të jashtëzakonshme të imazhit në ndriçim të vështirë, me një thellësi të cekët të fushës dhe bokeh të shkëlqyer, duke mbështetur të dy anët lente anamorfike dhe sferike.

Shikoni videon

Refugium – behind the scenes

Refugium – mbrapa skenave

Çmimi Emmy i fituar nga shtëpia e prodhimit në Mbretërinë e Bashkuar, Ember Films, ndajnë përvojën e tyre me kinemanë EOS C700 FF

Shikoni videon

Sensori CMOS me kuadro të plotë

Sensori me kuadër të plotë 38,1 x 20,1 mm i zhvilluar së fundi nga Canon krijon një pamje vizuale të re, një thellësi më të vogël të fushës dhe një fushë shikimi më të gjerë me diapazonin dinamik me 15 ndalesa dhe cilësinë e jashtëzakonshme të imazhit nga Canon. Elasticiteti gjatë regjistrimit është i siguruar falë modaliteteve të sensorit që mbështesin Kuadrin e plotë, Super 35mm dhe Super 16mm.

Zbuloni më shumë

Full Frame CMOS sensor

Një gamë e gjerë e opsioneve të lenteve

Përdorni lentet me montimin EF me kuadër të plotë të Canon për të përfituar nga fokusi automatik me Dual Pixel CMOS. Opsionet për montimin PL dhe B4 (kërkohet një adaptor EF/PL në B4) ofrojnë një gamë shumë të madhe të opsioneve të lenteve me një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit nga Canon.

Zbuloni më shumë

Wide range of lens options

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm

Sistemi i fokusit automatik Dual Pixel CMOS AF i Canon lejon që përdoruesit të ruajnë me lehtësi dhe qëndrueshmëri një fokus të qartë mbi subjektet kur ato lëvizin në kuadër, si dhe përfshin një funksion për të ndihmuar gjatë fokusimit manual.

Zbuloni më shumë

Accurate and reliable autofocus

Shumë formate regjistrimi duke përfshirë 5.9K RAW

Regjistroni skedarë 5.9K RAW ose 4K ProRes me një regjistrues opsional CODEX CDX-36150 ose regjistroni në 4K në nivel të brendshëm në formatet ProRes ose XF-AVC për një fluks më të shpejtë pune.

Zbuloni më shumë

Multiple recording formats including 5.9K RAW
Outstanding image quality

Cilësi e jashtëzakonshme e imazhit

Kamera EOS C700 FF mbështet kurba të ndryshme për Log, hapësira të ngjyrave dhe standarde të ndryshme të industrisë, duke maksimalizuar cilësinë e imazhit dhe pamjen e natyrshme të tij.

Zbuloni më shumë

Veçoritë funksionale

Filtrat e integruar ND, aftësia e transmetimit me IP dhe aksesorët opsionalë për kontrollin e kamerës lejojnë një përdorim me elasticitet të kamerës.

Zbuloni më shumë

Operational features
What’s in the box

Çfarë ka në kuti

Trupi i kamerës Cinema EOS C700 FF

Kapaku i trupit

Mbajtësi i mikrofonit

Njësia e dorezës

Baza e kllapës

Kllapa e aksesorit të njësisë zgjatuese

Bateria pilë (CR2025)

Vidhat

Këmba bazë x 4

Çelësat heksagonalë (1/4”, M4)

Pllaka përforcuese

Specifikimet

5.9K/60P RAW

5.9K/60P RAW

Regjistrimi RAW 10 ose 12 bitë në njësinë CODEX

XF-AVC

XF-AVC

Regjistrimi i brendshëm 810 Mbps deri në 4K

High Dyanmic Range

Diapazoni i lartë dinamik

Mbështetet monitorimi PQ dhe HLG

Built-in ND filters

Filtrat ND të integruar

Filtrat optikë ND me 10 ndalesa

Dual Pixel CMOS AF

Dual Pixel CMOS AF

Fokusi automatik i saktë, i qëndrueshëm dhe i butë

15-Stops Dynamic Range

Diapazoni dinamik me 15 ndalesa

Log 2 bën të mundur diapazonin dinamik maksimal

ProRes

ProRes

Integrimi me lehtësi me flukset e përcaktuara të punës

CFast 2.0TM

CFast 2.0™

Media e qëndrueshme për regjistrimin e të dhënave me shpejtësi të lartë

Shikoni specifikimet e plota

Specifications

A Dishful of Dollars

Shihni se si Full Frame EOS C700 FF kryen nën presion për të dhënë imazhe të jashtëzakonshme.

Video - A Dishful Of Dollars

"A Dishful of Dollars" – mbrapa skenave

Shihni se çfarë kinematografi Nancy Schreiber, ASC dhe drejtori Nigel Dick po thonë për përvojën e tyre me EOS C700 FF.

Video - Behind the Sceens DFOD

Aksesorët përkatës

Produktet e lidhura