Multiple recording formats including 5.9K RAW
alt text goes here

Shumë formate regjistrimi duke përfshirë 5.9K RAW

Regjistroni skedarë 5.9K RAW ose 4K ProRes me një regjistrues opsional CODEX CDX-36150 ose regjistroni në 4K në nivel të brendshëm në formatet ProRes ose XF-AVC për një fluks më të shpejtë pune.

Regjistrimi RAW 5.9K

Regjistrimi RAW 5.9K me regjsitruesin opsional CODEX CDX-36150 të stacionueshëm bën të mundur RAW 4K 10/12 bitë deri në 60P, RAW 2K deri në 168P ose ProRes 4K deri në 60P. I disponueshëm në opsionet V-lock ose Gold Mount për t'iu përshtatur sistemeve ekzistuese të baterive.

5.9K RAW recording

Regjistrimi i brendshëm ProRes ose XF-AVC

Regjistroni në nivel të brendshëm në 4K/UHD me kartat CFast 2.0™ në formatet ProRes ose XF-AVC që janë përfshirë në sistemet profesionale NLE pa pasur nevojën për transkodim, duke kursyer kështu kohë dhe para për prodhimin.

Internal ProRes or XF-AVC recording

Skedari përfaqësues dhe regjistrimi transmetues

Një fole për kartën SD bën të mundur regjistrimin e një skedari përfaqësues 4:2:0 me 8 bitë në XF-AVC për redaktim të menjëhershëm. Imazhet e palëvizshme, të dhënat meta, menytë si dhe informacione të tjera mund të regjistrohen po ashtu në kartën SD.
Dy foletë e kartave CFast bëjnë të mundur krijimin e kopjes rezervë në të njëjtën kohë ose regjistrimin e brendshëm me transmetim.

Proxy file and relay recording

Eksploroni përfitimet e tjera