multiple-config-benefit-feature
alt text goes here

Sensor CMOS me kuadro të plotë

Sensori me kuadër të plotë 38,1 x 20,1 mm i zhvilluar së fundi nga Canon krijon një pamje vizuale të re, një thellësi më të vogël të fushës dhe një fushë shikimi më të gjerë me diapazonin dinamik me 15 ndalesa dhe cilësinë e jashtëzakonshme të imazhit nga Canon. Elasticiteti gjatë regjistrimit është i siguruar falë modaliteteve të sensorit që mbështesin Kuadrin e plotë, Super 35mm dhe Super 16mm.

Tre modalitetet e sensorit

Kuadri i plotë: Siguroni rezolucionin e plotë të sensorit, duke përfshirë regjistrimin e brendshëm me uljen e shpejtësisë së kampionimit me 5.9K, duke përdorur lentet me Kuadër të plotë, duke përfshirë lentet kinematografike prime të Canon dhe gamën e serisë EF. Mbështet gjithashtu lentet anamorfike Super 35mm (4:3).

Super 35mm: modaliteti i prerjes i përputhshëm me lentet e projektuara për të mbuluar sensorët Super 35mm.

Super 16mm: shpejtësia maksimale e kuadrove me 168 fps dhe regjistrimi Full HD/2K (i prerë) me adaptorin e montimit B4.

three-sensor-modes

Formate të shumta të regjistrimit

EOS C700 FF mbështet 5.9K RAW në 60 fps, 4K (crop) 72fps, si dhe regjistrimin me shpejtësi të lartë deri në 168 fps në modalitetin e prerjes 2K. Regjistroni në RAW në njësitë e regjistrimit, ose regjistroni në nivel të brendshëm me deri në 4K XF-AVC ose ProRes te CFast 2.0™, ndërkohë që regjistroni në të njëjtën kohë skedarë përfaqësues 2K në kartën SD.

Versatile recording formats

Formatet e regjistrimit

Trupi i kamerës

Rezolucioni

Formati i Regjistrimit

Modaliteti i kuadrit të plotë

5952 x 3140 (17:9)

CINEMARAW

5952 x 2532 (2,35:1)

CINEMARAW

Over Sampling

4096 x 2160 (17:9)

3840 x 2160 (16:9)

2048 x 1080 (17:9)

1920 x 1080 (16:9)

XF-AVC ProRes

Modaliteti Super 35mm

4096 x 2160 (17:9)

CINEMA RAW

XF-AVC

ProRes

3840 x 2160 (16:9)

XF-AVC

ProRes

Over Sampling

2048 x 1080 (17:9)

1920 x 1080 (16:9)

XF-AVC

ProRes

Modaliteti Super 16mm

2048 x 1080 (17:9)

CINEMA RAW

XF-AVC

ProRes

1920 x 1080 (16:9)

XF-AVC

ProRes

Përpunimi 4K i mbikampionimit

Për të minimizuar efektin moiré dhe për të zvogëluar nivelin e zhurmës në ISO të larta, të dhënat fillestare 5.9K RGB me mbikampionim zbërthehen për të krijuar të dhëna në 4K/UHD (2K/HD).

Over Sampling 4K Processing

Eksploroni përfitimet e tjera