EOS C200
Blank-Rect Image

Canon EOS C200

Kamera e re EOS C200 është një kamerë kompakte dhe e gjithanshme me rendiment të lartë për një gamë të gjerë regjistrimesh që sigurojnë imazhe të qarta në 4K 50P.

Do you want to be contacted by a Canon representative?

Please complete the short form to request a product specialist from Canon to contact you.

Fill in the form

Prodhimi i gjithanshëm në 4K

Regjistroni imazhe të qarta dhe natyrale në 4K në nivel të brendshëm në formatet Cinema RAW Light, MP4 ose XF-AVC, duke regjistruar përkatësisht në kartat CFast 2.0™ ose SD; për më tepër, filmoni me lëvizje të ngadalta me 120P në Full HD, duke e bërë kamerën EOS C200 të përshtatshme për një larmi prodhimesh.

Shikoni specifikimet e plota

Canon C200 video camera side view with controls

Regjistrimi i brendshëm në RAW 4K

Regjistroni në kamerë në Cinema RAW Light deri në 4K/50P në një kartë CFast 2.0™ për një elasticitet të plotë në procesin pas prodhimit.

Zbuloni më shumë

picture editing software in action
Canon video camera in action

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm

Teknologjia Dual Pixel CMOS AF e Canon ofron një gjurmim mbresëlënës të fokusit automatik (AF) në mbi 80% të kuadrit si horizontalisht ashtu edhe vertikalisht me kontrollin dhe zgjedhjen e ekranit me prekje.

Zbuloni më shumë

Regjistrimi në UHD me cilësi të lartë, XF-AVC deri në 160 Mbps ose MP4 me deri në 150 Mbps

Regjistroni me lehtësi për përfshirjen e skedarëve XF-AVC* ose MP4 në karta SD me kosto të ulët, me deri në 13 ndalesa të gamës dinamike.
*Mund të kërkohet një përditësim i firmuerit

Zbuloni më shumë

SD card going being slotted into Canon video camera
fun action picture of two woman pouring powder paint on each other

Regjistrimi i imazhit me rendiment të lartë me deri në 120P në Full HD

Procesorët Dual DIGIC DV6 bëjnë të mundur një cilësi të lartë të imazhit dhe një rendiment mjaft reagues të kamerës me shpejtësi të larta të kuadrove.

Zbuloni më shumë

Konfigurimi kompakt dhe i gjithanshëm

Me Wi-Fi të integruar, filtrat ND dhe montimin EF, kamera EOS C200 mund të konfigurohet me lehtësi për të siguruar pamjen dhe kontrollin e nevojshëm për regjistrime të ndryshme, ndërkohë që është po ashtu mjaft e fuqishme dhe portative.

Zbuloni më shumë

Canon C200 video camera and lens kit
Canon C200 video camera - full kit including LCD monitor, battery pack, handle unit etc.

Çfarë ka në kuti

Trupi i kamerës Cinema EOS C200

Monitori LCD LM-V1

Njësia e aksesorit LCD LA-V1

Kablloja e njësisë UN-5

Doreza e kamerës GR-V1

Njësia e dorezës HDU-2

Njësia mbajtëse e mikrofonit

Bateria BP-A30

Karikuesi i baterisë CG-A20

Adaptori kompakt i energjisë CA-CP200B

Adaptori AC CA-A10

Rripi i supit SS-1200

Kupa e syrit

Kapësja e metrit

Mbështetësja e gishtit të madh

Kapaku i trupit

Çelësi heksagonal dhe buloni

Specifikimet

4K/50P

4K/50P

Me Cinema RAW Light

Autofocus

Fokusi automatik

Fokusi automatik i saktë, i qëndrueshëm dhe i butë

UHD/50P

UHD/50P

Në MP4 ose XF-AVC

Touch screen

Ekrani me prekje

Fokusi në ekranin me prekje

Internal RAW

Regjistrimi i brendshëm në RAW

Madhësi më e vogël e skedarit

Dual DIGIC DV6

Dual DIGIC DV6

Cilësi e lartë e imazheve dhe rendiment i lartë

MP4 files

Skedarët MP4

Flukset efikase dhe të thjeshta të punës

Built-in WiFi

WiFi i integruar

Kontrolli në largësi i shfletuesit

Shikoni specifikimet e plota

Canon C200 video camera back view
Trash the dress photo shoot behind the scenes

Trash the dress

Shikoni prapaskenat e regjisorit të vetëm David Newton ndërkohë që ai regjistron në Cinema RAW Light

Shikoni videon

Artikujt e lidhur

Aksesorët përkatës

Produktet e lidhura

Get the edge, sign up now

Sign up for tips from other pros, industry news, event invites and firmware updates.

SIGN UP NOW

Canon EOS C500 Mark II