Alt tag name: Canon C200 video camera and lens kit.
alt text goes here

Konfigurimi kompakt dhe i gjithanshëm

Me Wi-Fi të integruar, filtrat ND dhe montimin EF, kamera EOS C200 mund të konfigurohet me lehtësi për të siguruar pamjen dhe kontrollin e nevojshëm për regjistrime të ndryshme, ndërkohë që është po ashtu mjaft e fuqishme dhe portative.

Kontrolli në largësi dhe pamja paraprake me Wi-Fi

Wi-Fi dhe ethernet të integruara bëjnë të mundur një kontroll në largësi nga shfletuesi, mjaft të dobishëm, dhe aftësinë e pamjes paraprake të imazhit nga një kompjuter ose një pajisje celulare, thelbësore kur e montoni kamerën në një dron ose një vinç.

VDU Screen displaying browser remote.
C200 video camera button controls.

Filtri optik ND i integruar me 10 ndalesa

Kamera EOS C200 përfshin filtrat optik ND të integruar me 2, 4, 6, 8 ose 10 ndalesa kontrolli për të kursyer kohën gjatë prodhimit me përdorimin e lehtë dhe të shpejtë të butonit me shtypje.

Përdorimi i lehtë me EVF-V70

Inkuadruesi elektronik optik EVF-V70 mund të përdoret në kushtet e ambientit dhe shfrytëzon një ekran të veçantë Full HD OLED që ka karakteristika të shkëlqyera për riprodhimin e ngjyrave, si dhe kontrollet e integruara të kamerës që janë ideale për përdorimin nga një përdorues i vetëm.

Close up view of Canon C200 video camera built in camera controls.

Përputhshmëri origjinale me një gamë të gjerë të lenteve EF

Montimi EF i kamerës EOS C200 mbështet në mënyrë origjinale protokollet e komunikimit të lenteve të Canon, duke optimizuar rendimentin e kamerës/lentes me lentet EF të Canon, përfshirë lentet Cine Servo 4K të stilit ENG dhe lentet Cine Prime.

Large range of Canon EF lenses

Opsioni i montimit të lentes PL

Një shërbim opsional për të kaluar në një montim PL është i disponueshëm, duke e zgjeruar më tej gamën e lenteve me të cilat mund të regjistroni.

Close up view of Canon PL lens with mount

Eksploroni përfitimet e tjera