fun action picture of two woman pouring powder paint on each other
alt text goes here

Regjistrimi i imazhit me rendiment të lartë me deri në 120P në Full HD

Procesorët Dual DIGIC DV6 bëjnë të mundur një cilësi të lartë të imazhit dhe një rendiment mjaft reagues të kamerës me shpejtësi të larta të kuadrove.

Close up front view of Canon C200 video camera

Sensori CMOS 8,85 megapikselë Super 35mm

Me mbështetjen e 4K DCI, 4096x2160 pikselë, kamera EOS C200 shfrytëzon një distancë të gjerë të pikselëve për të maksimizuar sasinë e dritës që bie mbi sensor, duke siguraur një ndjeshmëri të lartë dhe një nivel të ulët të zhurmës.

Imazhe më të qarta në 2K dhe Full HD

Të dhënat e imazhit me rezolucion 4K të regjistruara në sensorin Super 35mm CMOS shfrytëzohen plotësisht për të bërë të mundur përpunimin e mbikampionimit në HD për regjistrime më të qarta në 2K (DCI) dhe Full HD.

Diagram of 4k image solution

Procesorët me rendiment të lartë të imazheve që sigurojnë shpejtësi të larta të kuadrove

Procesorët inteligjentë Dual DIGIC DV6 nga Canon sigurojnë 4K/50P dhe shpejtësi të larta të kuadrove deri në 120P në Full HD me një gamë të gjerë dinamike për një cilësi më të mirë të imazhit dhe për mundësi për të shprehur krijimtarinë tuaj.

Close up view of 2 women smiling
Man with guitar being filmed

Gamë e gjerë e ISO-s me 100 deri në 102 400

Kapni çdo detaj në dritën e disponueshme ndërkohë që ruani një thellësi të vogël të fushës me kontrollin e gjerë të ISO-s. Ky nivel i ndjeshmërisë lejon regjistrime në dritë të ndritshme të fortë dhe në kushte me ndriçim të errët.

Eksploroni përfitimet e tjera