Group of people pouring coulored powder on a woman.
alt text goes here

Fokusi automatik i saktë dhe i besueshëm

Teknologjia Dual Pixel CMOS AF e Canon ofron një gjurmim mbresëlënës të fokusit automatik (AF) në mbi 80% të kuadrit si horizontalisht ashtu edhe vertikalisht me kontrollin dhe zgjedhjen e ekranit me prekje.

Teknologjia Dual Pixel CMOS AF

Kamera EOS C200 përfshin teknologjinë e fokusit automatik të zhvilluar posaçërisht nga Canon që përdor dy fotodioda për piksel për të prodhuar dy imazhe të pavarura, duke bërë të mundur fokusin AF me diferenca të fazave për një fokus automatik të shpejtë, të saktë dhe të butë.

Canon Dual Pixel CMOS AF demonstration
Close up view of Canon video camera LCD monitor showing touch screen feature

Zgjedhja me lehtësi e pikës së fokusit në ekranin me prekje

Monitori LCD me prekje 4” nga Canon ofron një përdorim dhe monitorim të shpejtë dhe intuitiv dhe i jep kontrollin përdoruesit si regjistrues të vetëm. Trokitni te subjekti në kuadër dhe fokusoni imazhin.

Zbulimi i fytyrës

Sistemi Dual Pixel CMOS AF i kamerës EOS C200 ka dy modalitete të gjurmimit të fytyrës që mund të zbulojnë dhe të monitorojnë automatikisht një fytyrë të zgjedhur brenda kuadrit ose t'i japin prioritet asaj mbi një pikë fokusi të zgjedhur paraprakisht.

Face Detection

Gjurmimi i objektit me fokusin automatik të vazhdueshëm

Sistemi Dual Pixel CMOS AF i kamerës EOS C200 mund të gjurmojë automatikisht një objekt të zgjedhur duke siguruar ruajtjen e fokusit gjatë lëvizjes.

Picture of a group of people on a boat

Udhëzuesi i fokusit me pikselë të dyfishtë

Imazhet 4K mund të kenë probleme të pafalshme kur është fjala për fokusimin manual. Veçoria e Udhëzuesit të fokusit me pikselë të dyfishtë të Canon bën të mundur që përdoruesit të mbajnë dhe të kontrollojnë në mënyrë manuale dhe me vetëbesim fokusin e rëndësishëm duke shtuar treguesit e fokusit përpara/prapa në pikën e zgjedhur të fokusit për të siguruar drejtimin e fokusit dhe për të kontrolluar shmangien e tij.

photo of man on bike with woman showing face detection feature of video
Canon VDU displaying menu and AF speed

Sintonizimi i fokusit automatik

Canon ka shtuar një funksion të ri të menysë për sintonizimin e fokusit automatik që e lejon përdoruesin të përcaktojë shpejtësinë dhe ndjeshmërinë e fokusit automatik AF, duke siguruar një elasticitet dhe një kontroll më të madh.

Eksploroni përfitimet e tjera