Record UHD and Full HD to XF-AVC*/MP4 on low-cost SD cards in camera
alt text goes here

Reg, në UHD/Full HD në MP4/XF-AVC* në karta SD me kosto të ulët në kam. tuaj

MP4/XF-AVC* janë formate kompakte të skedarëve që janë shumë të përshtatshëm për të regjistruar me rezolucion të lartë në UHD/50P dhe Full HD në karta SD të lira të disponueshme në treg për aktivitetet e shpejta për procesin pas prodhimit.
* Mund të kërkohet një përd. i firm.

Fole për dy karta SD

Përdor foletë e dyfishta për kartat SD për të regjistruar në të njëjtën kohë një kopje rezervë të menjëhershme ose për të aktivizuar regjistrimin e transmetimit për filmime të gjata të vazhdueshme.

Canon Video camera close up with dual SD card slot!

Regjistroni me Canon Log / Log3 për elasticitet në procesin pas prodhimit

Canon Log 3 ofron 13 ndalesa të gamës dinamike për nivele që kanë kërkesa më të larta, ndërkohë që Canon Log kap detajet në theksime dhe hije me 12 ndalesa për një integrim më të mirë me filmimet nga kamerat e mëparshme Cinema EOS.

group of people wearing fancy dresses with power paint.
Man being filmed with  Canon video camera

Nuk ka nevojë për gradim me opsionin Wide DR Gamma

Parametri Wide DR siguron 12 ndalesa të gamës dinamike, duke ruajtur detajet në hije dhe në theksime pa pasur nevojë për gradimin e filmimeve.

Eksploroni përfitimet e tjera