Birdwatching binoculars
alt text goes here

DYLBI
PËR SHIKIMIN E ZOGJVE

Dylbi me performancë të lartë për shikimin e zogjve dhe botën e egër.

Cilësi dhe performancë e Canon

Të gjitha dylbitë tona për shikimin e zogjve ofrojnë optikë precizoni të Canon dhe një stabilizues optik imazhi për të siguruar një eksperiencë shikimi zogjësh të rehatshme dhe të relaksuar për periudha kohe të gjata.

Afrohuni sa të keni nevojë

Dylbitë tona 8x deri në 10x ofrojnë portabilitet të gjithanshëm për shikim zogjësh të rastësishëm. Dylbitë më të shndritshme me të njëjtin zmadhim janë më të mira në ndriçim të ulët, ndërsa modelet 12x dhe 14x janë të shkëlqyera për të parë zogjtë e vegjël ose botën e egër të largët.*

8x to 10x binocular

Kënaquni me një pamje më të shndritshme

Sa më shumë dritë të mbledhin dylbitë, aq më e shndritshme është pamja. Dylbitë tona 10x42L IS WP kanë optikë premium Canon të serisë L dhe japin një fushëpamje të shndritshme e cila i bën ideale për shikimin e zogjve në situata me ndriçim të zbehtë ose me dritë të dobët.

10x42L IS WP binoculars

Kënaquni me një pamje të palëvizshme

Kënaquni me një pamje në dorë shumë të palëvizshme plus dallim dhe ndjekje të lehtë të zogjve me zmadhim të lartë - edhe në fluturim - falë stabilizuesit optik të imazhit (IS) nga Canon i cili korrigjon saktë shumë lloje lëvizjesh dhe tundjesh.

Mësoni më shumë

A super steady view

Afrohuni më shumë me cilësi mahnitëse

Kënaquni duke gjetur zogjtë në çfarëdo zmadhimi falë optikës së precizonit të Canon me optikë prizmike Porro II me shtrembërim të ulët dhe veshje lentesh Super Spectra e cila siguron një pamje të qartë dhe të detajuar.

Canon precision optics

Shikoni në çfarëdo moti

Dylbitë tona premium kundër ujit 10x42L IS WP mund t'i rezistojnë kushteve më të vështira me izolim kundër motit sipas Japanese Industrial Standards (JIS7). Modelet e tjera kanë një sipërfaqe gome që kapet lehtë dhe nivele të ndryshme mbrojtjeje kundër motit.

waterproof 10x42L IS WP

Shikoni një pamje më të gjerë

Kufjet me zmadhim më të vogël 8x deri në 10x japin një pamje më të gjerë për të parë më me lehtësi zogjtë që lëvizin dhe që janë larg. Dylbitë me të njëjtin zmadhim i zmadhojnë subjektet deri në të njëjtën shkallë por disa ofrojnë një fushëpamje më të gjerë me më shumë detaje përreth.

See a wider view 8x to10x binoculars

Dylbitë e rekomanduara për shikimin e zogjve

Zgjidhni mes një game zmadhimesh për eksperiencën më të mirë për shikimin e zogjve.

Aktivitete të tjera

Zbuloni gamën tonë të plotë të dylbive dhe merrni informacionin që ju duhet për të zgjedhur dylbitë e duhura për ju.

*Imazhet e paraqitura vetëm për qëllime ilustruese.

Produktet e lidhura