TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

DYLBI
ME STABILIZIM IMAZHI

Udhëtoni lehtë me dylbitë tona më portative me stabilizim.

E lehtë për t'u mbajtur – e rehatshme për t'u përdorur

Dylbitë tona të balancuara mirë dhe të lehta për t'u mbajtur me vete ofrojnë stabilitet dhe qartësi me një mundësi zgjedhjesh zmadhimesh. Përdorni rehat për periudha të gjata ose për shikime të rastësishme në udhëtimet tuaja.

Udhëtoni lirshëm

Dylbitë tona të lehta - ex25 IS - peshojnë 480 gr dhe futen me lehtësi në çdo çantë ose xhep. Dylbitë më të mëdha 10x30 IS II, 12x36 IS III dhe 10x32 IS peshojnë përkatësisht 600g, 660g dhe 780g por ofrojnë zmadhim më të lartë dhe fushë shikimi më të gjerë, ideale për safari.

Travel light

Një pamje jashtëzakonisht e qëndrueshme

Kënaquni me një eksperiencë shikimi të relaksuar nga një makinë ose varkë në lëvizje ose kur jeni duke ecur. Stabilizuesi optik i imazhit (IS) nga Canon korrigjon shumë lloje lëvizjesh për t'ju dhënë një pamje jashtëzakonisht të qartë dhe më pak lodhje të syrit.

A super steady view

Ideale për aventura, udhëtime, teatër dhe koncerte

Shoqëruese perfekte për udhëtim, dylbitë kompakte janë ideale për të parë peizazhet e largëta të qytetit dhe për të dalluar kafshët dhe natyrën në fshat. Ose përdorni brenda në shfaqje ose koncerte për të pasur një eksperiencë shikimi si në rreshtin e parë.

Compact binoculars

Afrohuni më shumë me cilësi mahnitëse

Falë ekspertizës optike të Canon mund të shijoni një eksperiencë shikimi të qartë, të detajuar. Plus mund të rregulloni secilën dylbi sipas shikimit tuaj dhe t'i mbani me lehtësi modelet me zmadhim më të lartë ndërsa mbani veshur doreza falë prekjes së gomës.

Canon’s optical expertise

Dylbitë e rekomanduara për udhëtim

Zgjidhni mes dylbive të stabilizuara më portative për eksperiencën më të mirë të udhëtimit.

Aktivitete të tjera

Zbuloni gamën tonë të plotë të dylbive dhe merrni informacionin që ju duhet për të zgjedhur dylbitë e duhura për ju.

Produktet e lidhura