MARINE BINOCULARS
alt text goes here

DYLBI
DETARE

Dylbi të forta për të gjitha kushtet e motit dhe kundër ujit.

Perfekte për aktivitete ujore

Ideale për jahte dhe përdorime të tjera të ujërave të ëmbla ose detare, këto dylbi sigurojnë shikim të relaksuar edhe në ujëra të ashpra.

Pamje shumë të palëvizshme

Kënaquni me pamjet shumë të palëvizshme nga një varkë në lëvizje me stabilizuesin e imazhit (IS) optik të Canon. Ofron korrigjim të shpejtë dhe të saktë të llojeve të ndryshme të lëvizjeve dhe dridhjeve, kështu mund të mbani në dorë dylbitë tona të fuqishme dhe të gjeni me lehtësi dhe të ndiqni subjektet e largëta që lëvizin shpejt.

Mësoni më shumë

A super steady view

Afrohuni më shumë me cilësi mahnitëse

Shikoni detajet afër me cilësi të shkëlqyer ngjyrash dhe kontrast mahnitës falë optikës prizmike Porro II të Canon me shtrembërim të ulët dhe veshje lentesh Super Spectra. Perfekte për dallim të qartë të subjekteve në det.

Mësoni më shumë

Get closer in superb quality

Të ndërtuara për kushtet më të vështira.

Të ndërtuara sipas izolimit kundër motit sipas Japanese Industrial Standard (JIL), dylbitë tona krejt kundër ujit (WP) mund t'i mbijetojnë zhytjes së përkohshme në ujë deri në 1 metër për pesë minuta, ndërsa modelet tona për të gjitha kushtet e motit (AW) mund të rezistojnë spërkatjes me ujë.

Mësoni më shumë

waterproof binoculars

Dylbitë e rekomanduara detare

Zgjidhni mes një game zmadhimesh me dylbitë tona për të gjitha kushtet e motit dhe kundër ujit

Aktivitete të tjera

Zbuloni gamën tonë të plotë të dylbive dhe merrni informacionin që ju duhet për të zgjedhur dylbitë e duhura për ju.