CANON OPTICAL QUALITY
alt text goes here

CANON
CILËSI OPTIKE

Çdo lente dylbish Canon është projektuar dhe ndërtuar duke përdorur teknologjinë tonë optike të famshme për t'ju dhënë eksperiencë shikimi ideale.

Cilësi mahnitëse për shikimin më të mirë.

Optika e dylbive Canon siguron më të mirën edhe në dritë të dobët - pavarësisht çfarë lloj zmadhimi ju duhet.

Qartësi nga skaji në skaj

Kënaquni me dallim të saktë dhe të detajuar të subjektit tuaj falë një elementi të sheshimit të fushës i cili ju jep pamje të bukur e të qartë nga skaji në skaj.

Edge to edge sharpness

Lente precizoni Canon

Optika e dylbive Canon e ndan trashëgiminë e saj me lentet unike EF të kamerave - 10x42L IS WP plotëson edhe standardet tona të lenteve prestigjioze L-Series. Vijat e drejta shfaqen të drejta falë karakteristikave të shtrembërimit pozitiv të optikës së precizonit të Canon.

Precision Canon lenses

Një eksperiencë shikimi e gjallë

Provoni një shikim të gjallë me kontrast të lartë me balancë të saktë ngjyrash falë veshjeve Super Spectra të lenteve të cilat eliminojnë depërtimin dhe flakërimin.

A vivid viewing experience

Ngjyra të bukura

Modelet tona më të mira, 18x50 IS AW, 15x50 IS AW, 10x42L IS WP, 10x32 IS, 12x32 IS dhe 14x32 IS, janë të pajisura me elemente lentesh me xham Ultra-low Dispersion (UD) për cilësi të shkëlqyer ngjyrash për t'ju ndihmuar të dalloni subjektet saktë.

Beautiful colour

Gjeni dylbitë perfekte për ju

Zgjidhni dylbitë Canon që janë të duhurat për ju duke parë interesin ose llojin e produktit.