Binoculars for every activity
alt text goes here

DYLBI PËR
ÇDO AKTIVITET

Çfarëdo që të jeni të interesuar të shikoni, ne kemi dylbitë e duhura për ju.

Shikim shumë i qartë dhe i rehatshëm

Afrohuni rehat më shumë me zogjtë, botën e egër detare, pamjet në udhëtime, sportet ose yjet në qiej, sido që të jenë kushtet e motit.

birdwatching

Shikimi i zogjve

Dylbi shumë portative dhe kompakte me fushëpamje të gjerë për një eksperiencë autentike të shikimit të zogjve.

Shikoni gamën

birdwatching
marine

Në det

Dylbitë tona të forta kundër ujit dhe për çdo lloj moti janë ideale për shëtitje me jaht dhe përdorime të tjera në ujë, si peshkimi.

Shikoni gamën

marine
Stargazing

Shikimi i yjeve

Afrohuni më shumë me yjet, planetët dhe madje galaktikat me dylbitë tona me zmadhim të lartë dhe për çdo lloj moti.

Shikoni gamën

Stargazing
Spectator sports

Sportet me spektatorë

Afrohuni rehat më shumë me aksionin në evenimente sportive ose në shfaqje ajrore me këto dylbi portative.

Shikoni gamën

Spectator sports
Travel

Udhëtime

Udhëtoni lehtë me dylbitë tona kompakte që ofrojnë rezolucion të lartë dhe një sërë zmadhimesh.

Shikoni gamën

Travel

Zgjidhni dylbitë tuaja ideale

Shfletoni të gjithë gamën e dylbive tona ose merrni më shumë informacion rreth teknologjisë prapa pamjes suaj perfekte.