Canon binoculars
alt text goes here

SI NDIHMON
TEKNOLOGJIA E DYLBIVE

Dylbitë Canon janë plot me inovacione për t'ju dhënë një shikim të qartë çfarëdo që po shikoni.

Eksploroni teknologjitë prapa dylbive tuaja Canon

Veçoritë e dylbive përfshijnë një stabilizues imazhi, optikë precizoni plus një mundësi zgjedhjesh zmadhimi, ndriçimi dhe më shumë.

Canon’s Optical Image Stabilizer (IS)

Kënaquni me një pamje të palëvizshme

Stabilizuesi optik i imazhit (IS) nga Canon i kundërvepron dridhjeve që ndodhin në zmadhim të lartë dhe bën të mundur shikim shumë të qëndrueshëm gjatë mbajtjes në dorë.

Mësoni më shumë

Canon's Optical Image Stabilizer (IS)
Binocular Superb quality optics

Optikë me cilësi mahnitëse

Çdo lloj dylbish në gamën tonë është e pajisur me optikë të njohur për të siguruar eksperienca shikimi të pakrahasueshme.

Mësoni më shumë

Canon's Superb quality optics
rugged, waterproof and all weather binocular

Shikoni në të gjitha kushtet e motit

Dylbitë tona të forta, kundër ujit dhe për të gjitha kushtet e motit kanë izolim të avancuar sipas Japanese Industrial Standards (JIS).

Mësoni më shumë

rugged, waterproof and all weather binocular
Get as close as you need

Afrohuni sa të keni nevojë

Canon ju ofron lloje dylbish me zmadhime 8x dhe 18x për t'ju afruar sa të keni nevojë te subjekti juaj.

Mësoni më shumë

Get as close as you need
Get a brighter view

Shikoni një pamje më të shndritshme

Një mundësi zgjedhjesh të lenteve të objektivit dhe diametrave të bebëzes në dalje ofrojnë nivele të ndryshme të ndriçimit dhe qartësisë së figurës.

Mësoni më shumë

Get a brighter view

Mund të jeni të interesuar në...

Zgjidhni sipas aktivitetit, shfletoni të gjithë gamën për të marrë më shumë informacion rreth inovacioneve prapa dylbive Canon.