Birdwatching brightness
alt text goes here

NDRIÇIMI
I DYLBIVE

Dylbitë Canon janë bërë për të ofruar rezolucionin dhe ndriçimin më të mirë për një pamje më të qartë në dritë të dobët.

Cili është ndriçimi më i mirë për ju?

Dylbitë Canon ofrojnë një gamë ndriçimi për t'ju dhënë shikimin më të qartë të mundshëm gjatë ditës, në muzg ose për shikimin e yjeve.

Një pamje më e shndritshme në dritë të dobët

Për një pamje më të qartë dhe më të shndritshme në dritë të ulët ose për të parë yjet, zgjidhni dylbitë tona të mëdha me një lente objektivi më të shndritshme si 15x50 IS AW.

A brighter view in low light

Shikim nën dritën e diellit

Dylbitë tona më kompakte si 8x25 IS ose 10x30 IS II janë të shndritshme mjaftueshëm sa për t'ju dhënë shikime të qarta ditën dhe janë të shkëlqyera për të udhëtuar lehtë.

Daylight viewing

Njohja e ndriçimit të dylbive

Dylbitë tona ofrojnë diametra lentesh objektive nga 25mm (p.sh. 8x25 IS) deri në më të shndritshmen 50mm (p.sh. 15x50 IS AW). Me të njëjtin zmadhim, dylbitë 10x42 janë rreth dy herë më të shndritshme se një palë dylbi 10x30, 50 mm dhe 42 mm me një diametër bebeje më të madhe në dalje (diametri i lentes së objektivit i pjesëtuar me zmadhimin) japin një pamje më të shndritshme, më të gjerë dhe më të qartë dhe janë më të mëdha dhe më të rënda.

Understanding binocular brightness

Gjeni dylbitë perfekte për ju

Zgjidhni dylbitë Canon që janë të duhurat për ju duke parë interesin ose llojin e produktit.