ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

DYLBI KOMPAKTE &
PËR ÇDO LLOJ MOTI

Dylbitë Canon kundër ujit dhe për çdo lloj moti mund t'i rezistojnë kushteve më të vështira jashtë. Udhëtoni lehtë me modelet tona kompakte.

Dylbi kundër ujit dhe për të gjitha kushtet e motit

Zgjidhni mes modeleve tona premium të dylbive kundër ujit 10x42L IS WP, me optikën e serisë L të Canon, dhe 18x50 AW dhe 15x50 IS AW për të gjitha kushtet e motit.

Ideale për aktivitete jashtë

Këto dylbi të forta janë ideale për shëtitje me jaht ose peshkim në çfarëdo moti. Shikoni yjet me modelet tona me zmadhim të lartë për të gjitha kushtet e motit, ose zgjidhni 10x42L IS WP portative për një eksperiencë premium në shikimin e zogjve.

Ideal for outdoor activities

Të forta mjaft për çdo aventurë

Modelet Canon për çdo kusht moti dhe kundër ujit kanë një kapje të lehtë dalluese për kushte me ujë dhe një veshje të fortë gome për t'i rezistuar të gjitha aventurave tuaja.

Rugged enough for every adventure

Izolimi i shkëlqyer ndaj kushteve të motit

Dylbitë tona për të gjitha kushtet e motit ofrojnë izolim kundër motit sipas Japanese Industrial Standard (JIS), kështu ato janë të mbrojtura nga spërkatjet e ujit. Dylbitë tona plotësisht kundër ujit (JIS7) mund t'i mbijetojnë zhytjes së përkohshme nën ujë në 1 metër nën sipërfaqe për 5 minuta.

Excellent weather sealing

Dylbi kompakte dhe të lehta për t'u mbajtur

Dylbitë tona kompakte ofrojnë një mundësi zmadhimesh: nga 12x36 IS III deri në 8x25 IS ultra kompakte dhe të lehta.

Ideale për udhëtim, evenimente dhe sporte

Shoqëruese perfekte të udhëtimit, dylbitë tona kompakte dhe portative përshtaten me lehtësi në një çantë të vogël, kështu mund t'i keni gjithmonë me vete. Ideale për t'u afruar shumë më tepër në evenimente sportive ose koncerte.

Ideal for travel, events and sports

Përdorimi i lehtë me komoditet

Dizajni i mirekuilibruar siguron një manovrim të lehtë dhe komod. Kupat e mëdha prej gome të syrit janë të rregullueshme për t'iu përshtatur shikimit tuaj dhe ata që mbajnë syze mund të shikojnë me lehtësi fushën e plotë falë shikimit të rehatshëm.

Easy comfortable operation

Kontrolli i thjeshtë me majë të gishtave

Shijoni kontrollin e thjeshtë me majë të gishtave për butonin e madh dhe lehtësisht të arritshëm të stabilizuesit të imazhit dhe për butonin e fokusimit të butë i cili mund të përdoret me secilën dorë.

Simple fingertip control

Zgjidhni dylbitë tuaja perfekte

Zbuloni dylbitë ideale për çfarëdo skene në të cilën doni të afroheni.