IMAGE STABILISED BINOCULAR
alt text goes here

DYLBI
ME STABILIZIM IMAZHI

Të gjitha dylbitë tona janë me stabilizim imazhi - kështu mund të dalloni dhe të ndiqni rehat subjektet në zmadhim të lartë për kohë më të gjatë.

Shijoni një pamje jashtëzakonisht të qëndrueshme

Stabilizuesi optik i imazhit nga Canon dallon dhe i kundërvepron lëvizjeve për t'ju dhënë një pamje shumë të qëndrueshme dhe të rehatshme.

Shikoni qartë në lëvizje

Dylbitë me stabilizim imazhi i kundërveprojnë shpejt dhe saktë lëvizjeve të një makine ose varke në lëvizje si edhe dridhjeve të dorës dhe madje lëvizjeve të ngadalta të përsëritura të shkaktuara nga frymëmarrja.

See clearly on the move

Ndiqni me lehtësi subjektin tuaj

Dalloni dhe ndiqni me lehtësi subjektet që lëvizin ose fluturojnë falë mbështetjes së panoramimit e cila korrigjon tundjet ndërsa ndiqni subjektin.

Binocular Easily track your subjec
Watch how Powered IS works

Shikoni IS në aksion në lëvizje

Mësoni se si ndihmon mbështetja e panoramimit për të ruajtur një shikim të qartë të subjektit tuaj dhe për ta mbajtur në fushëpamje.

Shikoni videon

Shikon me rehati për kohë më të gjatë

Duke i kundërvepruar me efektshmëri tundjeve, mund të përdorni rehat dylbitë Canon me stabilizim imazhi për periudha të gjata me më pak lodhje të syrit.

View in comfort for longer

Gjeni dylbitë perfekte për ju

Zgjidhni dylbitë Canon që janë të duhurat për ju duke parë interesin ose llojin e produktit.