MAGNIFICATION EXPLAINED
alt text goes here

DYLBI ZMADHIMI:
SHPJEGIM I ZMADHIMIT

Afrohuni më shumë me një sërë dylbish që ofrojnë zmadhime midis 8x dhe 18x.

Çfarë është zmadhimi i dylbive?

Sa më i lartë të jetë zmadhimi që zgjidhni, aq më larg mund të shikoni dhe aq më të mëdha duken subjektet.

Shikime të qëndrueshme në zmadhime të larta

Falë stabilizimit të imazhit, mund të zgjidhni dylbi me zmadhime të larta dhe të kënaqeni me shikime të qëndrueshme pa përdorur tripod, plus mund të shikoni më gjatë me rehati.

Stable views at high magnification

Afrohuni sa të keni nevojë

Qoftë nëse doni dylbi 8x, 10x ose 12x për shikimin e zogjve dhe për udhëtim ose zmadhim më të lartë 15x dhe 18x për të parë detaje në distancë shumë të largët dhe për shikimin e yjeve, dylbitë Canon IS ofrojnë stabilitet të shkëlqyer.

Get as close as you need

Shikoni një pamje më të gjerë

Dylbitë me zmadhim më të ulët japin një fushëpamje më të gjerë por mund të ndryshojnë nga dylbitë me të njëjtin zmadhim - p.sh. 10x42 WP IS i tregojnë subjektet me të njëjtën madhësi por me më shumë detaje përreth sesa 10x30 IS II.

See a wider view

Gjeni dylbitë tuaja perfekte

Zgjidhni dylbitë Canon që janë të duhura për ju sipas interesit të shikimit ose llojit të produktit.