STARGAZING BINOCULARS
alt text goes here

DYLBITË
PËR SHIKIMIN E YJEVE

Shikoni planetët, yjet, nebulat dhe galaktikat me dylbitë tona me zmadhimin më të madh dhe për të gjitha kushtet e motit.

Shikoni më shumë natën

Dylbitë tona për vështrimin e yjeve kanë një lente objektivi më të madhe për të lejuar më shumë dritën natën dhe për zmadhime më të mëdha në mënyrë që të shikoni më tej. Një stabilizues imazhi e bën pamjen të palëvizshme nëse shikoni yjet duke e mbajtur në dorë ose mund t'i lidhni dylbitë me lehtësi me një tripod.

Shkoni më thellë në hapësirë

Dylbitë tona me zmadhim më të lartë 18x dhe 15x ju lejojnë të shkoni më thellë duke zbuluar planetët e largëta dhe yjet me më shumë detaje. Dylbitë 10x42L IS WP ofrojnë një pamje më të shndritshme për vëzhgimet gjatë natës.

Binoculars stargazing

Afrohuni më shumë me cilësi mahnitëse

Shikoni qartë pika të vetme drite dhe ngjyra të sakta për dallim të lehtë të objekteve falë optikës së precizonit të Canon e cila përfshin një ndërtim prizmik Porro II, elemente lentesh Ultra-Low Dipsersion (UD) dhe veshje Super Spectra.

Canon precision optics

Të ndërtuara për të përballuar motin e ashpër

Mund t'i përdorni të gjitha kufjet tona në kushte të vështira moti falë ndërtimit të tyre të fortë dhe niveleve të larta të izolimit ndaj motit që i mbrojnë nga shiu dhe stuhitë.

Built to withstand harsh weather

Dylbitë e rekomanduara për astronomi

Këto janë modelet që kemi zgjedhur për eksperienca mahnitëse gjatë shikimit të yjeve.

Aktivitete të tjera

Zbuloni gamën tonë të plotë të dylbive dhe merrni informacionin që ju duhet për të zgjedhur dylbitë e duhura për ju.