BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

DYLBI PËR
GARA DHE
EVENIMENTE SPORTIVE

Ndiqni të gjithë aksionin në evenimente sportive si garat me kuaj dhe motorë ose në shfaqjet ajrore.

Afrohuni rehat më shumë

Dylbitë tona kompakte dhe portative për gara ju afrojnë rehat më shumë. Një stabilizues optik i imazhit siguron shikime shumë të qëndrueshme gjatë mbajtjes në dorë ndërsa një fushëpamje e gjerë e bën më të lehtë të skanoni pistën ose qiejt dhe të ndiqni objektivët që lëvizin shpejt.

Afrohuni sa të keni nevojë

Zmadhimet midis 8x deri në 12x janë ideale për jashtë dhe evenimente sportive. Në shfaqjet ajrore, ose ku jeni shumë larg nga aksioni, zmadhimet e mëdha 10x dhe 12x janë ideale; ndërsa zmadhimi 8x është zgjedhje e mirë për evenimentet e brendshme.

Get as close as you need

Shikim shumë i qëndrueshëm gjatë mbajtjes në dorë

Relaksohuni në pistë me një shikim shumë të qëndrueshëm gjatë mbajtjes në dorë falë stabilizuesit optik të imazhit (IS) nga Canon i cili u kundërvepron një game të gjerë lëvizjesh dhe tundjesh. Dalloni dhe ndiqni me lehtësi subjektet që lëvizin shpejt me mbështetje panoramimi të ëmbël.

Super steady handheld viewing

Cilësi mahnitëse

Dylbitë tona për evenimente sportive ju afrojnë më shumë te aksioni me detaje të qarta, të mprehta falë optikës së precizonit të Canon dhe veshjes së lentes Super Spectra. Elementi i sheshimit të fushës siguron një shikim të detajuar dhe pakëson lodhjen e syrit.

Canon precision optic

Përdorimi i lehtë dhe me komoditet

Një ndërtim i balancuar mirë siguron kapje të rehatshme dhe të lehtë për periudha të gjata. Kupat e mëdha të syrit prej gome mund të palosen prapa nëse mbani syze dhe një rregullator dioptri e përshtat optikën sipas shikimit tuaj. Një çantë me rrip i mban dylbitë tuaja të sigurta.

Easy comfortable operation

Dylbitë e rekomanduara për evenimente sportive

Zgjidhni nga një gamë zmadhimesh që ju afrojnë rehat më shumë te aksioni.

Aktivitete të tjera

Zbuloni gamën tonë të plotë të dylbive dhe merrni informacionin që ju duhet për të zgjedhur dylbitë e duhura për ju.

Produktet e lidhura