Hero Image

Canon 10X20 IS

Me zmadhimin 10-fish dhe stabilizimin e figurës për një pamje super të qëndrueshme, këto dylbi kompakte e peshëlehta janë të vogla por vijnë me fuqi befasuese.

Galeria

Të qëndrueshëm, peshëlehtë dhe 10 herë më pranë

Këto dylbi zmadhimi 10-fish me stabilizim figure jua mbajnë pamjen të palëkundur me dizajnin e tyre peshëlehtë dhe përdorimin komod. Me optikën e jashtëzakonshme ato janë ideale për udhëtim, natyrën e egër dhe sporte, aty ku mprehtësia dhe qartësia janë thelbësore.

Shikoni specifikimet e plota

Specification Intro

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Kompakte dhe të lehta, me 430 g

Zmadhim 10x

Stabilizim figure me zhvendosje objektivi

Veshja Super Spectra

Fokusi më i afërt 2 m

Rregullim dioptri +/- 9,2

Bateri CR123A me kohëzgjatje 12-orëshe

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Çfarë ka në kuti

Peshëlehtë e praktikë – syze ideale për përdorim të përditshëm

Manuali i udhëzimeve

10X20 IS

Çantë tekstile

Produktet e lidhura