10x32 IS Hero

Canon 10x32 IS

Kënaquni me pamjet e bukura të zogjve, natyrës dhe sporteve me spektatorë ndërsa përdorni këto dylbi Canon 10x me stabilizim imazhi me energji.

Dylbi 10x me cilësi të lartë, të qëndrueshme si shkëmb

Afrohuni më shumë me një gamë të gjerë subjektesh duke përdorur këto dylbi premium 10x Me optikën e precizonit të Canon dhe një stabilizues imazhi me energji për t'i kundërvepruar lëvizjeve, ato japin detaje shumë të shndritshme në dorë për dallim të lehtë dhe të rehatshëm të subjektit.

Shikoni specifikimet e plota

10x32 IS FSL

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Çfarë ka në kuti

10x32 IS

Kapaku i pjesës së syve

Rripi i qafës

Kasë

Bateri alkaline (LR6)/ 1.5V

Fletëpalosja

Produktet përkatëse