14x32 IS HERO

Canon 14x32 IS

Shikoni zogjtë e vegjël dhe objektet e largëta rehat duke përdorur këto dylbi me cilësi të lartë 14x me stabilizim imazhi me energji.

Dylbi 14x të fuqishme, të qëndrueshme si shkëmb

Këto dylbi 14x me cilësi të lartë janë të pajisura me optikë precizoni të Canon dhe një stabilizues imazhi me energji për shikime jashtëzakonisht të qëndrueshme dhe të detajuara në dorë dhe dallim të saktë të zogjve të vegjël dhe botës së egër në zmadhim të lartë.

Shikoni specifikimet e plota

14x32 IS FSL

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Çfarë ka në kuti

14x32 IS

Kapaku i pjesës së syve

Rripi i qafës

Kasë

Bateri alkaline (LR6)/ 1.5V

Fletëpalosja

Produktet përkatëse