12x32 IS HERO

Canon 12x32 IS

Provoni shikimin e rehatshëm në dorë të evenimenteve sportive, zogjve dhe botës së egër duke përdorur këto dylbi 12x me cilësi të lartë me stabilizim imazhi me energji.

Dylbi 12x të fuqishme, të qëndrueshme si shkëmb

Kënaquni me shikimet e qëndrueshme, me cilësi të lartë në dorë dhe dallim të lehtë të subjektit në zmadhim të lartë duke përdorur këto dylbi 12x të cilat janë të pajisura me optikë precizoni të Canon dhe një metodë stabilizimi imazhi me energji.

Shikoni specifikimet e plota

12x32 IS FSL

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Çfarë ka në kuti

12x32 IS

Kapaku i pjesës së syve

Rripi i qafës

Kasë

Bateri alkaline (LR6)/ 1.5V

Fletëpalosja

Produktet përkatëse