Hero Image

Canon 8X20 IS

Silleni botën më pranë me këto dylbi kompakte, praktike, peshëlehta, ideale për udhëtim, natyrën e egër dhe sporte me spektatorë. Me stabilizim figure për pamje super të qëndrueshme, ato janë të mjaftueshme për t'ju shoqëruar kudo.

Galeria

Silleni botën më pranë në lëvizje

Me qartësi mahnitëse dhe kontrast fantastik nga optika superiore e "Canon", këto dylbi jua mbajnë pamjen të qëndrueshme, ndërsa dizajni i tyre peshëlehtë dhe manovrimi komod ju mundësojnë përdorimin e tyre gjatë gjithë ditës për udhëtime, natyrën e egër dhe sportet me spektatorë

Shikoni specifikimet e plota

8x20 IS FSL

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Peshëlehtë me vetëm 420 g

Zmadhim 8x

Stabilizim figure me zhvendosje objektivi

Veshja Super Spectra

Fokusi më i afërt 2 m

Rregullim dioptri +/- 5,9

Bateri CR123A me kohëzgjatje 12-orëshe

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image

Çfarë ka në kuti

Peshëlehtë e praktikë – syze ideale për përdorim të përditshëm

8X20 IS

Çantë tekstile

Manuali i udhëzimeve

Produktet e lidhura