Canon i-SENSYS LBP6310dn Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

33 fnm mono (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 2400 x 600 dpi me Rafinimin automatik të imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 10 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 6 sekonda ose më pak

Cikli i punës

Maks. 25.000 faqe në muaj ¹

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

PËRDORIMI I MATERIALIT

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë


Sirtar me shumë funksione me 50 fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 500 fletë

Dalja e letrës

150 fletë me pjesën e shkruar poshtë

Lloji i materialit

Letër e zakonshme, letër e Rëndë, letra Transparente, Etiketë, kartë Indeksi, Zarf

Madhësia e materialit

Kaseta (Standarde dhe opsionale):


A4, B5, A5, A6, Legal, Letter, Executive, 16K, madhësi të Personalizuara: Gjerësia 105 mm deri në 215,9 mm; Gjatësia 148,0 deri në 355,6 mm.


Sirtari shumëfunksional:


A4, B5, A5, Ligjore, Letër, Ekzekutive, 16K, Zarf DL, Zarf COM10, Zarf C5, Zarf Monarch, Zarf B5, Kartë Treguese, Madhësi të personalizuara: gjerësi 76,2 deri në 215,9 mm; gjatësi 127,0 deri në 355,6 mm.

Pesha e materialit

Kaseta (Standard dhe opsionale): 60 deri në 120 g/m²


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²

Printimi dyanësh

Automatik

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Nevojat për energji

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1170 W ose më pak


Aktiv: Përafër. 540 W


Në Pritje: Afërsisht 9 W


Fjetje: 1W


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,3 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e Tingullit ²:


Aktiv: 7,06 B ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm


Presioni i Tingullit ²:


Aktiv: 54,2 dB(A) ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

400 mm x 376 mm x 263 mm

Pesha

Rreth 11,2 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

4 tregues LED


1 çelës funksionimi

KONTROLLUESI

Kujtesa

16 MB

Gjuhët e printerit

Teknologjia e Printimit të Përparuar e Canon (CAPT)

Ndërfaqja dhe Lidhshmëria

USB 2,0 Shpejtësi e Lartë,


10BASE-T/100BASE-TX

Adminstrimi i printerit dhe programet

Instaluesi i Pajisjes NetSpot, Ndërfaqja e Përdoruesit nga Larg (RUI)

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows XP(32bit/64bit)/ Vista (32bit/64bit)/ 7 (32bit/64bit)/ 8 (32bit/64bit)/ Server 2003 (32bit/64bit) / Server 2008(32bit/64bit) / Server 2008 R2 (64bit)/


Mac OS 10.5.x dhe më i ri ³


Linux ²


Citrix

PJESËT E KONSUMUARA

Kuti boje Të-gjitha-në-një

Standard: Fishek boje 719 (2.100 faqe ¹)


Rezultati i lartë: Fishek boje 719 H (6.400 faqe ¹)

PAJISJET SHTESË / OPSIONET

Artikuj

USHQYESI I LETRËS PF-44 (kasetë me 500 fletë)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

² Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Anglisht drejtuesi vetëm. Drajveri do të nxirret në Mars 2013


² Vetëm shpërndarja në Internet. Anglisht drejtuesi vetëm. Drajveri do të nxirret në Korrik 2013

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752