Canon i-SENSYS MF6180dw Specifikimet

LLOJI

Lloji i pajisjes

Të-gjitha-në-një mono lazer

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim, skanim dhe faks

PRINTERI

Shpejtësia e printimit

Deri në 33 fnm (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 600 dpi me Rafinimin automatik të imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

6 sekonda

Printimi nga të dyja anët

Automatik

Gjuhët e printerit

UFRII-LT, PCL5e, PCL6, emulimi i nivelit 3 PostScript

Gërmat

55 PCL Gërmat (45 shkallëzuar, 10 Bitmap)


45 PostScript Gërmat

Kufijtë e printimit

5 mm- sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf: 10mm - sipër, poshtë, majtas dhe djathtas)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Printim nga mediat e memorjes

Mediat e kujtesës të përdorushëm


USB memory key


Llojet e skedarëve të përdorshëm:


JPEG, TIFF

FOTOKOPJUES

Shpejtësia e kopjimit

Deri në 33 knm (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

8 sekonda

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst, Tekst/Foto, Tekst/Foto(Cilësia), Foto

Kopjim nga të dy anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 99 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% në rritje 1%

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Karakteristika të tjera

Heqja e Kornizës, Ngjitje, 2 në 1, 4 në 1, Kopjimi i Kartës së ID

FUNKSIONE DËRGIMI

Skanim në serverin e skedës

SMB: JPEG, TIFF, PDF, Compact PDF

Skanim në Email

SMTP, POP3: JPEG, TIFF, PDF, Compact PDF

Skanim në pajisje memorje USB

JPEG, TIFF, PDF, Compact PDF

SKANERI

Lloji

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi


I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bit/24 bit (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA

Maks. Gjerësia e skanimit

216 mm

FAKS

Shpejtësia e Modemit

Super G3 33,6kbps (Deri në 3 sekonda/faqe¹)

Modaliteti i marrjes

Vetëm Faks, Faks/Telefon me Zgjedhje Automatike, Mënyrë Përgjigjeje, Manual

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


Fotografi: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 512 faqe¹

Numrat e shpejtë

Maks. 200 (përfshirë 19 numra me një prekje)

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 199 numra/ Maks.199 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 210 vende

Kopje rezervë e kujtesës

1 orë

Faks dyanësh

Po (Transmeto dhe Merr)

Karakteristika të tjera

Përcjellje faksi, Akses i Dyfishtë, Marrje në Distancë, Faks PC (Vetëm TX), DRPD, ECM, Rithirrje Automatike, Raport Rezultati TX, Raport Rezultati RX, Raport i Menaxhimit të Komunikimeve

PËRDORIMI I MATERIALIT

Lloji i skanerit

I shtrirë dhe me ushqim të dyfishtë automatik të dokumenteve (DADF)

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë


Sirtar me shumë funksione me 50 fletë


DADF 50-fletësh

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 500 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e zakonshme, letër e Ricikluar, letër e Rëndë, letër e Lidhur, Transparenca, Etiketë, Zarf, letër e Lidhur, Kartolinë, kartë Indeksi

Madhësia e mediave

Kaseta dhe kaseta opsionale:


A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive


Sirtari shumëfunksional:


A4, A5, B5, Legal, Letter, Executive, STMT, Kartolinë, kartë Indeksi, Zarf (COM10, Monarch, DL, ISO-C5), Madhësi të personalizuara: Gjerësia 76 deri në 216 mm; Gjatësia 127 deri në 356 mm.


DADF:


Skanim nga njëra anë: A4, A5, Legal, Letter, STMT, B5, B6 Madhësi të personalizuara ( Gj x Gj): Maks 215,9 mm x 355,6 mm Min. 128 mm x 139,7 mm) Skanim nga të dyja anët: A4, A5, Legal, Letter, B5, B6

Peshat e mediave

Kaseta dhe kaseta opsionale: 60 deri në 128 g/m²


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²


DADF: Skanim nga njëra anë: 50 deri në 105 g/m², Skanim nga të dyja anët: 64 deri në 105 g/m²

NDËRFAQJA DHE SOFTUERI

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Shpejtësi e lartë, 10BASE-T/100BASE-TX, Wireless 802.11b/g

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows 8/ 7/ Vista/ XP/ Server 2012¹/ Server 2008 R2¹/ Server 2003¹/ Server 2008¹


Mac OS X Versioni 10.5.8 & sipër


Linux²

Protokolli i Rrjetit

Printo:


LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)


Skano:


Email, SMB, WSD-Scan (IPv4, IPv6)


Shërbimet e Aplikimit TCP/IP:


Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP3(autentifikim për SMTP), SMTP (IPv4,IPv6)


DHCP, BOOTP, RARP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)


DHCPv6 (IPv6)


Menaxhimi:


SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)


Siguria:


IEEE802.1X, SNMPv3, HTTPS, IPSEC

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Page Manager, MF Toolbox, Remote User Interface (RUI), Department ID Management

Printim me pajisje të lëvizshme

Printimi me Google Cloud


Apple AirPrint


Aplikacion Canon Mobile Printing për (iOS/Android)


Aplikacion Canon Mobile Scanning për Biznes (iOS/Android¹)

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Cikli i punës

Maks. 50.000 faqe në muaj

Koha e ngrohjes

Rreth 11 sekonda ose më pak nga ndezja

Kujtesa

256 MB (e përbashkët)

Paneli i kontrollit

5 rreshta BW LCD

Përmasat me sirtarë (Gj x Th x L)

390 mm x 473 mm x 431 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

590 mm x 1279 mm x 933 mm (me bashkëngjitjen e kasetës opsionale të letrës)

Pesha

Përafër 19,1 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1200 W


Gjatë punimit: 550 W


Në Pritje: Afërsisht 9 W


Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 2,2 W¹


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,3 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Fuqia e tingullit¹


Aktiv: 6.8 B(A) ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm


Presioni i Zërit¹


Aktiv: 53,0 dB(A) ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm

PJESËT E KONSUMUARA

Fishekë boje

Fishek boje 719 (2.100 faqe¹)


Fishek boje 719 (6.400 faqe¹)

AKSESORËT/OPSIONET

Artikuj

USHQYESI I LETRËS PF-44 (kasetë me 500 fletë)


KABLLO E GJATË E TAKEMIT TELEFONIK 6 (Aparati telefonik)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Shpërndarje uebi. Vetëm mbështetje printimi.

¹ Lëshimi Qershor 2014

¹ Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 3W

¹ Matjet bazuar në ISO7779. Shfaqur në përputhje me ISO 9296. "E padëgjueshme" do të thotë që niveli i presionit të zërit në pozicionin e soditësit është më pak se vlera e kriterit absolut për zhurmën e sfondit në përputhje me ISO7779.

¹ Mbështetur në ISO/IEC19752

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Shpërndarje uebi. Vetëm mbështetje printimi.

¹ Lëshimi Qershor 2014

¹ Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 3W

¹ Matjet bazuar në ISO7779. Shfaqur në përputhje me ISO 9296. "E padëgjueshme" do të thotë që niveli i presionit të zërit në pozicionin e soditësit është më pak se vlera e kriterit absolut për zhurmën e sfondit në përputhje me ISO7779.

¹ Mbështetur në ISO/IEC19752