Canon i-SENSYS MF416dw Specifikimet

TIPI

Lloji i pajisjes

Mono Lazer gjithçka-në-një

Funksionet e disponueshëm

Printim, kopjim, skanim dhe faks

PRINTER

Shpejtësia e printimit

Një anë: Deri në 33 ppm (A4)


Dy anë: Deri në 16,8 ipm (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200 x 1200 dpi

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e nxjerrjes së printimit të parë

Rreth: 6,3 sekonda ose më pak

Printimi nga të dyja anët

Automatik

Gjuhët e printerit

UFRII, PCL 5e¹, PCL6, Adobe PostScript

Gërmat

45 fonte PCL


136 fonte PostScript

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas


10 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas (Zarf)

Modaliteti i ruajtjes së bojës

Po

Veçori të avancuara të printimit

Printim i Sigurt


Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)


Touch & Print (NFC)


Mundësi për printim nëpër Cloud Google


iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business


Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

FOTOKOPJUES

Shpejtësia e kopjimit

Një anë: Deri në 33 ppm (A4)


Dy anë: Deri në 16,8 ipm (A4)

Koha e nxjerrjes së kopjes së parë (FCOT)

Rreth 10 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Modalitetet e kopjimit

Tekst/Foto, Tekst/Foto (cilësia), Foto, Tekst

Kopjim nga të dy anët

2-anësh në 2-anësh (automatik)

Kopjim i shumëfishtë

Deri në 999 kopje

Zvogëlimi / Zmadhimi

25-400% në rritje 1%

Karakteristika të tjera

Heqja e Kornizës, Ngjitje, 2 në 1, 4 në 1, Kopjimi i kartës së ID

SKANER

Tipi

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi


I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Shpejtësia e skanimit

Një anë mono: 33ipm (300x600dpi)


Dy anë me ngjyra: 11ipm (300x300dpi)


Dy anë mono: 13ipm (300x600dpi)


Dy anë me ngjyra: 7ipm (300x300dpi)

Thellësia e skanimit me ngjyra

24 bit/24 bit (hyrje/dalje)

Shkallë gri

256 nivele

Pajtueshmëria

TWAIN , WIA

Maks. Gjerësia e skanimit

216mm

Skanim në Email

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi te kompjuteri

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanim në pajisje memorje USB

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi në FTP

TIFF/JPEG/PDF/PDF kompakte/PDF e kërkueshme

Skanimi në renë kompjuterike

TIFF/JPEG/PDF/PNG¹

iFAX

ITU-T.37

FAKS

Shpejtësia e Modemit

33,6kbps (Deri në 3 sekonda/faqe¹)

Modaliteti i marrjes

Vetëm Faks, Faks/Telefon me Zgjedhje Automatike, Mënyrë Përgjigjeje, Manual

Rezolucioni i faksit

Standard: 200 x 100 dpi


E mirë: 200 x 200 dpi


Fotografi: 200 x 200 dpi


E shkëlqyeshme: 200 x 400 dpi


Jashtëzakonisht e mirë: 400 x 400 dpi

Kujtesa e FAX-it

Deri në 512 faqe¹

Numrat e shpejtë

Deri në 281 numra të shpejtë

Thirrjet në grup/destinacionet

Maks. 199 formime të numrit/ Maks. 199 destinacione

Transmetimi me Sekuencë

Maks. 310 destinacione

Kopje rezervë e kujtesës

Rikuperim i përhershëm i memorjes të faksit (Rikupero me memorjen flesh)

Faks dyanësh

Po (Transmeto dhe Merr)

Karakteristika të tjera

Dërgimi i faksit në një numër tjetër, Përdorimi i Dyfishtë, Recepsioni nga Larg, Faks i PC (vetëm tekst), DRPD, ECM, Ritelefonimi automatik, Raportet e Veprimtarisë së Faksit, Raportet e Rezultatit të Veprimtarisë së Faksit, Raportet e Administrimit të Veprimtarisë së Faksit

TRAJTIMI I MEDIAVE

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë dhe Ushqyesi automatik i dokumentit (DADF)

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 250 fletë


Sirtar me shumë funksione me 50 fletë


DADF 50-fletësh

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 500 fletë

Dalja e letrës

150 fletë

Llojet e mediave

Letër e thjeshtë, letër e ricikluar, letër e rëndë, etiketë, kartolinë, zarf

Madhësia e mediave

Kaseta :


A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, Madhësi personale: Min. 105 x 148 mm Maks. 215.9 x 355.6 mm


Sirtari shumëfunksional:


A4, A5, B5, ligjore, letër, ekzekutive, deklaratë, OFFICIO, B-OFFICIO, M-OFFICIO, GLTR, GLGL, Foolscap, 16K, kartolinë, Indexcard, zarf (COM10,Monarch,DL, C5), Madhësi personale: Min 76.2 x 127 mm Maks. 215.9 x 355.6 mm


ADF:


A4, A5, B5, Ligjore, Letër, Deklaratë, Madhësi të personalizuara (Gje x Gja): 128 x 139,7 mm, maks. 215,9 x 355,6 mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri 128 g/m² (opsionale dhe standarde)


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 163 g/m²


ADF: 50 deri në 105 g/m²

NDËRFAQJA DHE PROGRAMI KOMPJUTERIK

Lloji i ndërfaqes

USB 2.0 Hi-Speed, 10BASE-T/100BASE-TX/1000Base-T, Wireless 802.11b/g/n, Wireless Direct Connection

Pajtueshmëria e Sistemit të Funksionimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Server® 2012R2¹ / Server® 2012¹ / Server® 2008R2¹ / Server® 2008¹ / Server® 2003R2¹ / Server® 2003¹ / Vista


Mac OS X versioni 10.6 e sipër


Linux²

Protokolli i Rrjetit

Printo:


LPD, RAW, WSD-Print (IPv4,IPv6)


Skano:


Email, SMB, WSD-Scan(IPv4, IPv6)


Shërbimet e Aplikimit TCP/IP:


Bonjour(mDNS), HTTP, HTTPS, POP para SMTP (IPv4,IPv6)


DHCP, ARP+PING, Auto IP, WINS (IPv4)


DHCPv6 (IPv6)


Menaxhimi:


SNMPv1, SNMPv3 (IPv4,IPv6)


Siguria (me kabëll):


Filtrimi i IP/adresës Mac, IEEE802.1X, SNMPv3, HTTPS, IPsec


Siguria (me valë):


WEP(64/128 bit), WPA-PSK(TKIP/AES), WPA2-PSK(AES)

Administrimi i programit kompjuterik dhe printerit

Presto! Menaxheri i faqeve,


Shërbimi i skanimit MF,


Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),


Mjet SSID,


Menaxhim ID Departamenti,


Mjet i Statusit të Tonerit,


Konsol Menaxhimi iW: Softuer me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një sërë pajisjesh


eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

750 - 3 000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 50,000 faqe në muaj ¹

Kujtesa

1GB

Paneli i kontrollit

Ekran LCD 8,9 cm me prekje me ngjyra

Përmasat me sirtarë (Gj x Th x L)

390 mm x 473 mm x 431 mm

Hapësira e instalimit (Gj x Th x L)

590 mm x 1 182 mm x 795 mm

Pesha

Rreth 19.2 Kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

220-240V(±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1160 W


Në Pritje: Afërsisht 9,4 W


Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1.4 W¹


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 1,2 kWh/javë (230V)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Nivelet e zhurmës

Presioni i zërit¹:


Aktiv: 53 dB në printim bardhë e zi


Në pritje: I padëgjueshëm


Fuqia e tingullit¹ :


Aktiv: 70.6 dB se më pak në printim bardhë e zi


Në pritje: 53 dB ose më pak

PJESËT E KONSUMUESHME

Fishekë boje

Kutia e bojës 719 (2,100 faqe ¹)²


Kutia e bojës 719H (6,400 faqe ¹)²

PAJISJET SHTESË / OPSIONET

Artikuj

USHQYESI I LETRËS PF-44 (kasetë me 500 fletë)


TEL 6 KIT (Kufje telefoni)

Shënimi në fund të faqes

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.

¹ Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Vetëm shpërndarja në Internet. Linux lejon vetëm printimin.

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 2.1W

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri jepet me kutinë 719 (2,100 faqes)

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.

¹ Skanimi me Mjetin e skanimit MF ose aplikacionin Canon PRINT Business

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Sipas nr. të grafikut standard ITU-T 1

¹ Skanimi në rrjet nuk është i përdorshëm


² Vetëm shpërndarja në Internet. Linux lejon vetëm printimin.

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Kur është në modalitetin me valë, konsumi do të jetë 2.1W

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri jepet me kutinë 719 (2,100 faqes)