Canon i-SENSYS FAX-L3000IP Specifikimet

TIPI I FAKSIT

Tipi

Faks i veçuar me përmirësime opsionale

Kompatibiliteti

Grupi 3

Linjë e aplikueshme

Public Switched Telephone Network (PSTN)

Shpejtësia e modemit

33.6K bps ( Super G3 )

Teknologjia e printimit

Printim me dritë lazeri

Tipi i skanerit

Me ushqim dupleks të fletës

KARAKTERISTIKAT E SKANIMIT TË FAKSIT

Ushqyes automatik dokumentash

50 fletë (80 g/m² letër) A4, 20 fletë (80 g/m² letër) A3,

Madhësia e dokumentit

Maks. 297 x 432 mm (Maks. 630 mm)
Min. 148 x 148 mm (W x L)

Gjerësia efektive e skanimit

A3(297mm)

Shpejtësia e skanimit

45 imazhe për minutë

Rezolucioni i faksit

FINE: 203 pels/in. x 196 rreshta/in. (8 pels/mm x 7.7 rreshta/mm)
FOTO: 203 pels/in. x 196 rreshta/in. (8 pels/mm x 7.7 rreshta/mm)
SUPER FINE: 203 pels/in. x 392 rreshta/in. (8 pels/mm x 15.4 rreshta/mm)
ULTRA FINE: 406 pels/in. x 392 rreshta/in. (16 pels/mm x 15.4 rreshta/mm)
STANDARD: 203 pels/in. x 98 rreshta/in. (8 pels/mm x 3.85 rreshta/mm)

Sistemi i procesimit të imazhit

UHQ (Ultra High Quality)

Gjysmë-ton

256 shkallë gri

KARAKTERISTIKAT E PRINTIMIT TË FAKSIT

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri

Shpejtësia e printerit

22 faqe për minutë (A4)

Rezolucioni i printimit

600 x 600dpi, 1200 x 600 dpi (i zmadhuar)

Lëmim

Po 1200 x 600 dpi (i zmadhuar)

Kapaciteti i letrës

Kasetë letre me 500 fletë (64 deri 80 g/m²)

Kasetë opsionale

Kasetë letre me 500 fletë (64 deri 80 g/m²)

Ushqyes i shumëfishtë

Ushqyes automatik i letrës me 100 fletë (56 deri 128 g/m²)

Fisheku i printimit

Kuti boje 714

Parametrat e fishekut të printimit

4500 faqe (Bazuar në5 %)

Page collated print( on reception )

Po (Printim me kokë poshtë)

Kapaciteti mbajtëses së letrës në dalje

100 fletë (80 g/m² letër)

Gjerësia e printimit

216mm

Mënyrë kursimi të tonerit

Po

Reduktim automatik i imazhit në marrje

Po ( 100 deri 50%, 70%)

KARAKTERISTIKAT E TRANSMETIMIT DHE TË MARRJES

Shpejtësia e transmetimit

3 sekonda për faqe me modem 33.6K bps*

Metoda e kompresimit

MH, MR, MMR, JBIG

Transmetim direkt

Po

Memorie transmetimi

Po

Memoria e transmetimit të shpejtë

Po

Memoria e faksit

1500 faqe*
Po, afërsisht 3 orë

Ruajtja në memorie

3 orë

Memorie opsionale

Vetëm si pjesë e kompletit opsional DËRGO

Marrje në memorie

Po

Hyrje e dyfishtë

Po

Mënyrë për të korrigjuar defektet (ECM)

Po

Transmetim me vonesë

Po

Dërgim i mëvonshëm

201 vende, Maks 501 vende me kompjetin opsional DËRGO

Polling Transmetim

Jo

Marrje

Jo

Nën-adresë transmetimi

Jo

Transmetim në grup

Jo

Ri-dërgim pas gabimeve

Po

Komandë dërgimi me vonesë

Jo

Dërgim i vonuar

Jo

Nr. i kutive

Jo

Transferim faksi

Po

Tërheqje faksi (Bordi i buletinit)

Jo

KARAKTERISTIKAT E SIGURISË DHE MENAXHIMIT

Kufizime me fjalëkalim për përdoruesit

Po

Ndalim i postës direkte

Po

Transmetim në fshehtësi

Jo

Kuti postare e fshehtë

Jo

Nr. i kutive

Jo

Marrje me memorje të forcuar

Po

Fjalëkalim për menaxhimin e sistemit

Po

Menaxhim përdorimi me kod

Po

Raporte

1-LISTA E PREKJES, LISTA E KODUAR E NUMRIT, LISTA E FORMIMIT TË GRUPIT, LISTA E TË DHËNAVE TË PËRDORUESIT, DEPART. LISTA E INFO, RAPORTI I AKTIVITETIT, RAPORTI TX/RX, LISTA E KUSHTEVE TË PËRCJELLJES

Ballore transmetimi

Po

Shënim në fund gjatë marrjes

Po

Stampë verifikimi

Po (Opsion)

KARAKTERISTIKAT E TELEFONISË

Formim numri me një të prekur

80 Vendodhje

Formime numri me kode

200 numra, Maks 500 numra me kompletin opsional DËRGO

Formime numri në grup

199 numra, Maks 499 numra me kompletin opsional DËRGO

Formime të programuara

Po

Formime të programuara

Po(Automatike dhe manuale)

Kërkime për numra

Po

Ndërrim automatik FAKS/TEL

Po

Vend për të lidhur sekretarinë telefonike

Po

Marrja në distancë

Po

Çelës për dorezën

Po

Buton për pritje

Jo

Sekretari brenda pajisjes

Jo

Artopolant

Jo

ID të telefonuesit

Jo

Dorezë telefoni

opsion

Tipi

(Receptor dhe Mbështetësja) Tel 6

KARAKTERISTIKAT E MAKINËS FOTOKOPJUESE

Memorje për fotokopjime

Po

Fotokopjim direkt

Po

Rezolucioni i fotokopjeve

600 x 600dpi

Shpejtësia fotokopjimit mono

22 kopje për minutë

Fotokopje të shumëfishta

deri në 99 kopje

Zvogëlimi

50%, 70%

Zmadhimi

141%, 200%

EKRAN

Tipi

LCD me ndriçim nga prapa

Madhësia

20 x 2

Gjuhët

Bullgarisht, Katalane, Kroatisht, Çekisht, Danisht, Holandisht, Anglisht, Estonisht, Finlandisht, Frëngjisht, Gjermanisht, Greqisht, Hungarisht, Italisht, Norvegjisht, Polonisht, Portugalisht, Rumanisht, Rusisht, Sllovakisht, Slovenisht, Spanjollisht, Suedisht, Turqisht

KARAKTERISTIKA TË TJERA

Funksion faksi në internet (tipi LAN)

Po

Çelës për kursimin e energjisë

Po

Të tjera

Funksionalitet DËRGO: Skano në FTP, SMB dhe E-mail. DËRGO universal, Më pak se 13 sekonda FCOT, Më pak se 19 sekonda kohë nxemje që prej Ndezjes.

KARAKTERISTIKAT E PËRGJITHSHME

Dimensione pa mbajtësin (GJxGjxL)

451mm (L) x 492mm (Th) x 520 mm (Gj)

Dimensionet me mbajtësen (GJ x GJ x L)

480mm (L) x 492mm (Th) x 520 mm (Gj)

Hapësira e instalimit (me mbajtësen e letrave dhe & handset-in)

1027 mm x 974 mm (Th x Gj)

Pesha

Afërsisht 24 Kg

Burimi i energjisë

AC 200-240V 50-60Hz

Konsumi i energjisë

Maks:1010w
Gatishmëri: 17W
Fjetje: 3w, (3,5w me kompletin DËRGO)

Niveli akustik i zhurmës

Gatishmëri: nën 25 dB(A)
Funksionim: nën 66.7 dB(A)

OPSIONE

Artikujt

COLOUR SEND KIT M1
FXL-CST FEEDER 8(A4) - kaseta me 500 fletë
Tel 6- Receptori i telefonit me mbështetëse
Njësia e verifikimit të vulës

KARAKTERISTIKAT E PRINTERIT

Lloji i printerit

Printim me dritë lazeri

Shpejtësia e printerit

22 faqe për minutë (A4)

Interface

Kartë me ndërfaqe USB dhe rrjeti

PDL

PCL 5e, PCL 6 & UFRII-LT

Memoria

Standard: 128 MB (E ndarë)
Kompleti opsional DËRGO përfshin memorie 128MB DDR & 128MB USB

Rezolucioni i printimit

600 x 600dpi
Po 1200 x 600 dpi (i zmadhuar)

Lëmim

Po 1200 x 600 dpi (i zmadhuar)

Kursyes i bojës

Po

Madhësia e letrës

LTR, LGL, A4, B5, A5, Ekzecutive, Zarf (COM10, Monark, DL,ISO-C5) TBC

Dupleks (Opsion)

Po i integruar

Drajverat e ofruar

Printim, Faks për kompjuter

Printer

Windows 98,Me, 2000,XP, 2003 Server, VISTA
MAC OS X (Power PC)10.2.8 ~10.4.10 (Printim, faksim nga kompjuteri (vetëm TX)) Vetëm shpërndarje me web, planifikohet nëntor 2007 TBC
MAC OS X (Intel PC) 10.4.4 ~10.4.10 (Printim, faksim nga kompjuteri (vetëm TX)) Vetëm shpërndarje me web, planifikohet nëntor 2007 TBC

Fakset

Windows 98,Me, 2000,XP, 2003 Server, VISTA
MAC OS X (Power PC)10.2.8 ~10.4.10 (Printim, faksim nga kompjuteri (vetëm TX)) Vetëm shpërndarje me web, planifikohet nëntor 2007 TBC
MAC OS X (Intel PC) 10.4.4 ~10.4.10 (Printim, faksim nga kompjuteri (vetëm TX)) Vetëm shpërndarje me web, planifikohet nëntor 2007 TBC

KARAKTERISTIKAT E RRJETIT

Tipi

Ethernet (10BaseT/100BaseT)

Tipi i lidhjes

RJ45

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, IPX/SPX

Të tjera

DËRGO: Skano në email, FTP, SMB dhe Faks në Internet, DËRGO Universal, Ndërfaqe e Largët e Përdoruesit
Kompatibiliteti i shërbimit E-maintenance të Canon

KARAKTERISTIKAT E TRANSMETIMIT TË FAKSIT NGA INTERNETI

KARAKTERISTIKAT E MARRJES SË FAKSIT NGA INTERNETI

Mohimi i përgjegjësisë

*bazuar në Standardin ITU-T Nr. Tabelës 1