Canon PowerShot G5 X Mark II
Blank-Rect Image

Canon PowerShot G5 X Mark II

Një ndërthurje e performancës me portativitetin, kjo kamerë e avancuar kompakte përdor një objektiv me zmadhim 5-fish për të nxjerrë rezultate të jashtëzakonshme. EVF lëvizëse dhe dizajni i frymëzuar nga EOS e bëjnë këtë një instrument të këndshëm krijimtarie gjatë punës.

Kamera kompakte e mundësive të mëdha

Performancë e fuqishme që mund ta merrni kudo me vete – kjo kamerë kompakte premium përdor zmadhim 5-fish, të cilësisë së lartë, për rezultate të jashtëzakonshme, çfarëdo të jeni duke fotografuar. Një sensori 20,1-megapikselësh CMOS i tipit 1.0 nxjerr cilësi superiore imazhi në foto dhe në filmat 4K.

Shikoni specifikimet e plota

Canon PowerShot G5 X Mark II

Specifikimet kryesore

24 mm, zmadhim 5-fish

Objektiv këndgjerë premium me aperturë të shpejtë

Sensori CMOS i mbivendosur, i tipit 1 dhe 20,1-megapikselësh

Për cilësi të jashtëzakonshme figure

Video 4K

Për rezolucion të pabesueshëm

Filma në "Full HD" me 120 kuadro/sek

Efekt ngadalësimi më i shtruar dhe më i detajuar

Ekran që anoset

Ekran me anim për autoportrete dhe shkrepje në kënde të ulëta

Inkuadrues i lëvizshëm elektronik OLED

Për kur ju duhet të përqendroheni te krijimtaria

Bluetooth®**

Lidhje e vazhdueshme midis kamerës dhe pajisjes inteligjente

Wi-Fi

Ndani dhe ruani imazhet pa tela

Shikoni specifikimet e plota

Canon PowerShot G5 X Mark II

Një kamerë e madh për...

Fantastike edhe për filma

Me videot mund të bëheni lehtësisht krijues si edhe me fotot, falë regjistrimit në 4K dhe shpejtësive deri në 120 kuadro në sekondë në modalitetin "Full HD".

Superb for movies too

Ndarje inteligjente

Përdorni pajisjen tuaj portative* për të shkrepur në distancë dhe modifikojini e ndajini fotot teksa jeni në lëvizje. "PowerShot G5 X Mark II" ruan lidhje konstante "Bluetooth®" ** dhe i transferon skedarët me anë të "Wi-Fi".

Smart sharing

Galeria

Risitë

Trupi i kamerës

PowerShot G5 X Mark II

PowerShot G5 X Mark II

PowerShot G5 X

PowerShot G5 X

Sensor

20,1 MP i mbivendosur CMOS tipi 1.0

20,2 MP BSI CMOS tipi 1.0

Unaza e kontrollit

5-fish 24-120 mm ekuiv. f1,8/2,8

4,2-fish 24-100 mm ekuiv. f/1,8-2,8

Përpunues imazhi

DIGIC 8

DIGIC 6

Lidhshmëria

"Wi-Fi" dhe "Bluetooth"

Wi-Fi dhe NFC

Regjistrimi i vazhdueshëm

20 fps me 30 fps "RAW Burst"

5,9 fps

Filma

4K, 120 fps "Full HD"

60 fps "Full HD"

Ekrani

Ekran me anim, me prekje, 1,04 m pika, 7,5 cm

Ekran me prekje me kënd të ndryshueshëm 1,04 m pika, 7,5 cm

optik

OLED lëvizës 2,36 m pika

OLED me montim qendror 2,36 m pika

Shkrehësi

Mekanik maks. 1/2000 sek,
Elektronik pa zhurmë 1/25600 sek

Mekanik maks. 1/2000 sek

Funksione të tjera

Panorama,
4K Timelapse,
Expanded Highlight Tone Priority,
Expanded Auto Lighting Optimizer,
Karikimi me USB

Kapëse aktive

Jeta e Baterisë

230 poza për karikim

210 poza për karikim

Përmasat

110,9×60,9×46 mm

112.4 x 76.4 x 44.2 mm

Pesha

Rreth 340 g (me baterinë dhe kartën e memories)

Rreth 377 g (me baterinë dhe kartën e memories)

Aksesorët e përputhshëm

City Photography Masterclass

Win a shot to win an exclusive photography masterclass. Be one of the first to touch-and-try the PowerShot G5 X Mark II. Learn how to capture hidden gems with the new high speed compact camera in a hands-on experience with some of Europe’s most talented photographers.

Find out more

PowerShot-G5-X-Mark-II-5557ad57-41fb-4c52-a425-455063e12134.jpg

Çmime

Awards
Bëjeni tuajin "Powershot G5 X Mark II"
Canon PowerShot G5 X Mark II

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për të kapur detaje të bukura në udhëtimet tuaja, thjesht shtoni një kartë memorieje dhe një kasë mbajtëse

Kamerë dixhitale "PowerShot G5 X MARK II"

Rripi i kyçit WS-DC12

Paketa e baterisë NB-13L

Karikues baterie CB-2LHE

Kabllo AC (E)

Paketa e manualit të përdoruesit

Aksesorët e përputhshëm

Produktet e lidhura

*Kërkon që pajisja smart të jetë e lidhur me Bluetooth versioni 4.0 (ose më të ri) Kërkon po ashtu që pajisja inteligjente të përdorë sistemin operativ iOS 8.4 (ose të mëvonshëm) ose Android 5.0 (ose të mëvonshëm)

**Fjala dhe logot Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara që zotërohen nga Bluetooth SIG, Inc. dhe çdo përdorim i këtyre markave nga Canon Inc. bëhet me licencë. Markat tregtare dhe emrat tregtarë të tjerë janë të pronarëve të tyre përkatës.