Canon PowerShot G5 X

Cilësi premium dhe kontroll profesional me përdorimin klasik

Shijoni rezultatet profesionale, kontrollin maksimal dhe përdorimin e shkëlqyer me këtë kamerë kompakte premium me Wi-Fi, e cila ka një lente të ndritshme f/1.8-2.8 dhe një sensor të tipit 1,0, si dhe një obturator të madh me cilësi të lartë për përdorimin si në një DSLR.

Një cilësi premium i imazheve dhe përmirësimin e përdorimeve

Fotografi të shkëlqyera në çdo nivel ndriçimi

Fotografi të qarta dhe të pastra në çdo nivel ndriçimi falë një sensori 20,2 megapikselë CMOS të tipit 1,0 dhe një procesori DIGIC 6

Optika premium e Canon me një lente jashtëzakonisht të ndritshme f/1.8-2.8 dhe zmadhimin optik 4,2x

Obturatori elektronik

Një obturator elektronik në qendër, i madh dhe mjaft reagues me 2 360 000 pika ofron një rezolucion të lartë dhe përdorimin e kamerës si me DSLR

Stabilizuesi i Imazhit Optik

Një Stabilizues inteligjent optik i imazhit siguron fotografi të bukura, të qarta, të pastra dhe pa dridhje në imazhe të qëndrueshme dhe në video - edhe kur e mbani në duar ose në kushtet e ndriçimit të dobët

Ndani imazhet e bukura me të gjithë botën - në çast

Ndarja me lehtësi

Rregjistrimi nga larg

Rregjistrimi nga larg

Regjistroni në largësi nga smartfoni juaj, me kontrollin e plotë krijues dhe Fokusin automatik me prekje, duke përdorur aplikacionin Canon Camera Connect

Ruajtja e lehtë e kopjeve rezervë së imazheve

Shprehni krijimtarinë tuaj me shpejtësinë dhe kontrollin profesional

Ekrani me prekje me kënde të ndryshme

Regjistroni nga kënde të ndryshme dhe shijoni përdorimin intuitiv me maja të gishtave me një ekran të madh me prekje me kënde të ndryshme 3,0" (1 040 000 pika)

Karikimi i shumëllojshëm

Karikoni me lehtësi kamerën tuaj me karikuesit standardë të smartfonëve me USB ose nëpërmjet kompjuterit, kur jeni duke punuar ose duke lundruar në internet

Regjistroni me vetëbesim

Regjistroni me vetëbesim me fokusin automatik të shpejtë dhe të saktë me 0,12 sek dhe kuadrot e fokusit automatik me 31 pika, si dhe regjistrimin e vazhdueshëm e të qëndrueshëm me shpejtësi të lartë 5,9 kuadro/sek

Kontrolli krijues

Shijoni kontrollin krijues me një Unazë kontrolli të lentes si dhe një gamë të gjerë të butonave rrethorë dhe opsioneve të personalizueshme

Mjete profesionale në mbështetje të stilit tuaj krijues

Kontrolli i thellësisë së fushës

Shijoni kontrollin e shkëlqyer të thellësisë së fushës falë lentes me një hapje të madhe dhe sensorit të madh

reativitet i lehtë

Modaliteti i përmirësuar i yjeve dhe HDR në duar sigurojnë me lehtësi rezultate të një stili profesional

Regjistroni me një hapje të madhe për efekte të bukura bokeh në kushtet e ndriçimit të fortë ose regjistroni gjurmët mbresëlënëse të dritës me filtrin e integruar automatik ND

Mbështetja e skedarëve RAW

Mbështetja e skedarëve RAW 14 bitë rrit edhe më shumë opsionet krijuese gjatë modifikimit të fotografive nëpërmjet Digital Photo Professional

Çmime

TIPA Awards 2016

PowerShot G5 X Reviews

Specifikimet

Aperture të gjerë në të gjithë intervalin e zmadhimit

Aperture të gjerë në të gjithë intervalin e zmadhimit

Sensor i madh për rezultate premium

Sensor i madh për rezultate premium

Obturatori elektronik qendror i madh dhe mjaft reagues

Obturatori elektronik qendror i madh dhe mjaft reagues

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Përpunim i fuqishëm DIGIC

Zmadhim optik 4.2x me kënd të gjerë

Zmadhim optik 4.2x me kënd të gjerë

Kontroll i shpejtë manual

Kontroll i shpejtë manual

Ekrani me prekje me hapje për të regjsitruar në çdo kënd

Ekrani me prekje me hapje për të regjsitruar në çdo kënd

Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

Ndaj dhe ruaj imazhe me valë

Aperture, shkrehësi dhe kontrol ISO në filma

Aperture, shkrehësi dhe kontrol ISO në filma

Shiko specifikimet e plota

Shkarko drajverë, softuerë, firmuerë dhe manuale

Mbështetja për produktin

Gjithashtu mund t'ju pëlqejë...

Wi-Fi

Zbuloni më shumë mbi gamën e kamerave kompakte me Wi-Fi të Canon.

03

Regjistroni produktin tuaj

Regjistrojeni produktin dhe sigurohuni që produktet e "Canon" t'i mbani gjithnjë të përditësuara e me mbështetje.

Ejani dhe shikoni

Stories

Historitë

Ejani dhe shikoni

Techniques

Teknikat

Eksploroni këtu

Product

Produktet e prezantuara

Mësoni më shumë