Canon Njësia e skanerit me shtrat të sheshtë 101 Specifikimet

TË DHËNA TË PËRGJITHSHME MBI PRODUKTIN

Lloji

Opsion skaneri tryeze A4 me shtrat të sheshtë

Njësia e sensorit të skanimit

Sensor CCD

Rezolucioni optik

1200dpi

Burimi i dritës

LED RGB

Ana e skanimit

Para

Ndërfaqja

USB 2.0 me shpejtësi të lartë

Përmasat (GjxThxL)

290 (Gjr) x 513 (Th) x 88,5 (Lt)

Pesha

3.5Kg

Kërkesat e energjisë

DC 24 V, 2,2 A

Konsumi i energjisë

Skanim: 15,2 W, modaliteti në fjetje: 5,1W, pajisja e fikur: më pak se 0,5 W

Mjedisi i përdorimit

10 - 32,5°C (50 - 90,5°F), Lagështira: 20 - 80% RH

Standardet mjedisore

RoHS dhe ENERGY STAR

SCANNING SPEED (200DPI)

Bardhë e Zi

3 sekonda

Ngjyra

3 sekonda

Rezolucioni output

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 200 dpi, 240 x 240 dpi


300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi, 1200 x 1200 dpi

Metoda output

Bardhë e zi, Shpërndarje gabimi, Përmirësim i përparuar i tekstit (II), Shkallë gri (8 bit) me 256 nivele, Ngjyra 24 bit, Njohje automatike e ngjyrave

SPECIFIKIMET E DOKUMENTIT

Gjerësia

Deri në 215,9 mm (deri në Legal)

Gjatësia

Deri në 355,6 mm (deri në Legal)

KARAKTERISTIKAT E VEÇANTA

-

Sipërfaqe për njohjen e përmasave, modalitet për kushtëzimin e dritës së mjedisit


(Merr funksionin e përpunimit të imazhit nga skanerët e lidhur të serisë DR)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Subjekt i ndryshimit pa njoftim paraprak.

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Subjekt i ndryshimit pa njoftim paraprak.