The Canon PIXMA TS9550 and TS9551C on a desk or table
Blank-Rect Image

PIXMA TS9550 Series

Kompakt, inteligjent dhe plot lidhje, ky printer të-gjitha-në-një me aftësinë për A3 është partneri ideal për biznesin dhe krijimtarinë tuaj.

Një pajisje A3 të-gjitha-në-një për zyrën në shtëpi ose artizanatin në shtëpi

Me aftësinë e printimit në A3 dhe lidhjet e thjeshta pa tela, seria PIXMA TS9550 ju lejon të zgjidhni mes printimit të dokumenteve profesionale nga zyra juaj në shtëpi ose lirisë së plotë krijuese për të gjitha nevojat tuaja artizanale.

Shikoni specifikimet e plota

The Canon PIXMA TS9550
Father and daughter crafting sunflowers using the Canon PIXMA TS9550

Printoni historinë tuaj

Zbuloni se pse seria PIXMA TS9550 është printeri i plotë për detyra të shumta.

Shikoni videon

Zgjidhje kompakte A3

I përsosur për zyrën në shtëpi, ky printer kompakt të-gjitha-në-një ofron printime A3 pa bordura në një vend me madhësi të krahasueshme me A4.

Female sketching technical drawings next to her Canon PIXMA TS9550

Inteligjent dhe plot lidhje

Printoni, skanoni dhe kopjoni me lehtësi nga pajisja juaj inteligjente me aplikacionin Canon PRINT ose printoni pa aplikacione të tjera me përputhshmërinë për AirPrint (iOS) dhe Mopria (Android).

Shkarkoni në App Store

Merreni në Google Play

Printing on the Canon PIXMA TS9550 via the Canon Easy-PhotoPrint Editor app

Çlironi krijimtarinë tuaj

Përdorni 45 motivet e integruara të printerit për të modeluar libra me pjesëza ose lerën tuaj për mbështjellje. Mësoni si të krijoni origami me Creative Park me katalogun e tij të shablloneve të artit dhe artizanatit. Bëhuni krijues me aplikacionin Easy-PhotoPrint Editor të Canon për iOS ose Android.

Shkarkoni në App Store

Merreni në Google Play

Father and daughter crafting sunflowers using the Canon PIXMA TS9550
Female hand using touchscreen to print on the Canon PIXMA TS9550

Cilësi e jashtëzakonshme

Materiali multimedial fotografik i Canon, teknologjia e kokës së printimit FINE dhe 5 bojërat individuale realizojnë fotografi me shumë detaje me jetëgjatësi albumi deri në 100 vite, si dhe dokumente profesionale.

Krijoni ngjitëse argëtuese për thonjtë

Personalizoni thonjtë tuaj me aplikacionin dhe materialin unik të ngjitëseve të thonjve nga Canon. Ai vjen me 200 dizajne (me dizajne të reja të publikuara çdo vit) ose bëhuni krijues dhe përdorni fotografitë tuaja!

Shikoni më shumë

Father helping daughter apply nail stickers printed on the Canon PIXMA TS9550

Specifikimet

Icon 01

Printimi në A3

Icon 02

Printimi automatik në 2 anë*

Icon 03

Pa tela dhe ethernet

Icon 04

Mbështetja për kartolina 12x12"

Icon 01

5 bojëra individuale

Icon 02

Ngjitëse thonjsh të printueshme

Icon 01

ADF me 20 fletë**

Icon 02

LCD me ekran me prekje

Shikoni specifikimet e plota

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Çfarë ka në kuti

Printer të-gjitha-në-një - PIXMA TS9550

Kutitë e bojës së konfigurimit

Kordoni elektrik

Disku CD-ROM i konfigurimit

Manualet dhe dokumentet e tjera

Regjistrohuni dhe përfitoni edhe më shumë nga printeri juaj!

Fitoni pikë dhe merrni shpërblime ndërsa printoni me bojërat origjinale të Canon. Merreni bojën pikërisht në derën tuaj atëherë kur ju duhet…

Regjistrohuni tani për të zbuluar më shumë.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Produktet e Canon nxjerrin më të mirën nga njëri-tjetri

Përdorimi i bojërave dhe letrave të Canon me printerin tuaj Canon siguron rezultate të jashtëzakonshme me cilësi laboratori në çdo rast.

Produktet e lidhura

*Vetëm letër e thjeshtë me madhësi A5/A4/LTR
**Vetëm madhësitë A4/LTR/LGL