Canon Camera
Risi

Printer Inkjet

Seria “PIXMA TR4650”

Ky printer kompakt, praktik, shumëfunksional 4-në-1 me ADF përfiton nga lidhjet e thjeshta Wi-Fi dhe me renë kompjuterike, duke e bërë ideal për ata që punojnë nga shtëpia.

Specifikimet

 • Notification Imagee

  Menaxhim dokumentesh

  ADF efikas 20-fletësh4

 • Notification Imagee

  I shpejtë dhe cilësor

  Printimi 8.8 ipm me të zezë dhe 4.4 ipm me ngjyra është i shpejtë dhe efikas

 • Notification Imagee

  Printimi automatik në 2 anë

  Kurseni kohë me printim dyanësh automatik

 • Notification Imagee

  Komandim i thjeshtë

  Përfitoni përdorim dhe komandim të lehtë përmes LCD mono

 • Notification Imagee

  Ndezje/fikje automatike

  Kurseni energji kur nuk përdoret

 • Notification Imagee

  Lidhja pa tela

  Printoni me lehtësi nga laptopët, kompjuterët dhe pajisjet inteligjente

 • Notification Imagee

  Furnizuesi i përparmë i letrës

  Ngarkim i thjeshtë letre për deri në 100 fletë A4

 • Notification Imagee

  Printim fotografish pa bordura

  Printoni foto 4x6-inçëshe në 65 sekonda

PIXMA TR4650 Series

Çfarë ka në kuti

Gjithçka që ju duhet për konfigurim e përgatitje në kohë zero.

 • Printer 4-në-1 – IXMA TR4650 Series

 • 2 kuti boje FINE

 • Kordoni elektrik

 • Kabëll për linjë faksi/telefoni

 • Manualet dhe dokumentet e tjera

 1. Skanimi drejtpërdrejt në renë kompjuterike dhe skanimi në email janë të disponueshëm vetëm për përdoruesit e bojës origjinale Canon.
 2. Vetëm përmasa A4/LTR/LGL
 3. Krahasuar me modelet e mëparshme.
 4. Vetëm përmasa A4/LTR/LGL