Printer Inkjet

Canon Seria PIXMA TR4650

Specifikimet

Numrat e modeleve
PIXMA TR4650 / PIXMA TR4651
Funksionet
Wi-Fi, printim, fotokopje, skanim, faks dhe re kompjuterike
PIXMA TR4650 Series
PIXMA TR4650 Series
PIXMA TR4650 Series
PIXMA TR4650 Series

Specifikimet

 • Menaxhim dokumentesh

  ADF efikas 20-fletësh4

 • I shpejtë dhe cilësor

  Printimi 8.8 ipm me të zezë dhe 4.4 ipm me ngjyra është i shpejtë dhe efikas

 • Printimi automatik në 2 anë

  Kurseni kohë me printim dyanësh automatik

 • Komandim i thjeshtë

  Përfitoni përdorim dhe komandim të lehtë përmes LCD mono

 • Ndezje/fikje automatike

  Kurseni energji kur nuk përdoret

 • Lidhja pa tela

  Printoni me lehtësi nga laptopët, kompjuterët dhe pajisjet inteligjente

 • Furnizuesi i përparmë i letrës

  Ngarkim i thjeshtë letre për deri në 100 fletë A4

 • Printim fotografish pa bordura

  Printoni foto 4x6-inçëshe në 65 sekonda

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  PIXMA TR4650 / PIXMA TR46511
 • Funksionet
  Wi-Fi, printim, fotokopje, skanim, faks dhe re kompjuterike

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 4800×1200 dpi2
 • Teknologjia e printimit
  2 fishekë boje FINE (BK, CL)
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 8,8 ipm3
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 4,4 ipm4
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 4" x 6" (10x15cm): Afro 65 sekonda5
 • Koha e nxjerrjes së printimit të parë
  Mono: 11 sek (gati/njëanëshe)6
  Me ngjyra: 19 sek (gati/njëanëshe)7
 • Printimi pa Bordura
  Po (A4, LTR, 4" x 6" (10x15cm), 5" x 7" (13x18cm), 8" x 10" (20x25cm))
 • Printim nga të Dyja Anët
  Auto Duplex Print (A4, Letter - Plain Paper)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  PG-545 (E zezë)
  CL-546 (Ngjyra)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  PG-545XL (E zezë)
  CL-546XL (Ngjyra)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra8
  I zi: 180 faqe
  Ngjyrë: 180 faqe
 • Rendimenti për fishek XL (letër e thjeshtë)
  Printim i dokumenteve A4 me ngjyra9
  I zi XL: 400 faqe
  Ngjyrë XL: 300 faqe

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Letër Fotografike Pro Platinum (PT-101)
  Letër Fotografike Pro me Llustër (LU-101)
  Letër Fotografike Plus me Shkëlqim II (PP-201)
  Letër Fotografike Mat (MP-101)
  Letër Fotografike me Shkëlqim “Përdorimi i Përditshëm” (GP-501)
  Letër me Rezolucion të Lartë (HR-101N)
  Zarf
  Letra Fotografike Plus me Gjysmë Shkëlqim (SG-201)
  Canon Red Label Superior (WOP111)
  Canon Oce Office Colour Paper (SAT213)
  Restickable Photo Paper (RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
  Kartolinë urimi (prodhuar nga Avery dhe RedRiverPaper)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i parmë: 100 fletë (letër e thjeshtë) ose 20 fletë (fotoletër)
  ADF: A4, LTR: 20 fletë, LGL: 5 fletë

  * Shihni manualin në internet për një listë të detajuar të limiteve të ngarkimit të letrës, që luhaten sipas tipit të materialit dhe madhësisë së zgjedhur të faqes.
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i parmë: A4, A5, A6, B5, LTR, LGL, 4"x6" (10 x 15 cm), 5"x7" (13 x 18 cm),
  8"x10" (20 x 25 cm), zarfe (DL, COM10)

  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 101.6 mm - 215.9 mm, gjatësia 152.4 mm - 676 mm

  ADF: A4, LTR, LGL
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i parmë: Letër e thjeshtë: 64 g/m² - 105 g/m² ose letra të mbështetura origjinale Canon
  Letër Canon: pesha maks. e letrës rreth 300 g/m² (Photo Paper Pro Platinum PT-101)

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Skaner me ngjyra i shtrirë (ADF/Platen) CIS
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  600 x 1200 dpi10
 • Shpejtësia e skanimit të rreshtave
  Me ngjyra: 3.5 ms/rresht (300 dpi)
  Gradacion grije: 1.5 ms/rresht (300 dpi)11
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bitë/8 bitë
  Shkallë Gri: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  Pllakë: A4/Letter (216 x 297 mm)
  ADF: A4/Letter/Legal (216 x 356 mm)

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  ESAT/vetëmbushëse njëanëshe (ngjyra): afro 2,7 ipm12
  ESAT/njëanëshe me vetëmbushëse (e zezë): afro 6,4 in/min13
 • Cilësia e fotokopjes
  3 pozicione (draft, standard, i lartë)
 • Rregullimi i intensitetit
  9 nivele (ka rregullim automatik, kopje AE)
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje (maks.)
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopjim dokumentesh, fotokopjim dyanësh, fotokopjim 2-në-1 dhe 4-në-1, fotokopjim i bashkuar (vetëm ADF), fotokopjim me fshirje të kornizës (vetëm modeli i shtrirë), fotokopjim letërnjoftimi
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400%
  Vendosja në faqe
  A5 deri në A4, B5 deri në A4, A4 deri në A5 dhe A4 deri në B5

Specifikimet e faksit

 • Lloji i Faksit
  Super G3 / Ngjyra
 • Rezolucioni i faksit
  Mono: 8pels/mm x 3.85 rreshta/mm (Standard)
  8pels/mm x 7.7 rreshta/mm (Fine)
  300 dpi x 300 dpi (Extra Fine)
  Ngjyra: 200 x 200 dpi
 • Shpejtësia e Faksit
  Mono: Afërsisht 3 sek.14
  Ngjyra: Afërsisht 1 min.15
 • Shpejtësia e modemit
  maksimumi 33.6 kbps (rënia automatike)
 • Madhësia e printimit
  A4, LTR, LGL
 • Kujtesa e Faksit
  Afro 50 faqe16
 • Telefonim i Shpejtë i Koduar
  Maks. 20 vende
 • Kontrolli i Grupit
  Maks. 19 vende

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  LCD me pika të plota (njëngjyrëshe)
 • Gjuhët e ekranit
  32 Gjuhë të Disponueshme:
  Japonisht, anglisht (mm dhe inçë), gjermanisht, frëngjisht, italisht, spanjisht, portugalisht,
  holandisht, danisht, norvegjisht, suedisht, finlandisht, rusisht, ukrainisht, polonisht, çekisht
  sllovenisht, hungarisht, sllovakisht, kroatisht, rumanisht, bullgarisht, turqisht, greqisht,
  estonisht, letonisht, lituanisht, kinezishte e thjeshtuar, koreanisht, kinezishte tradicionale,
  indonezisht, vietnamisht

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/17
  Siguria e Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, fjalëkalim administrimi
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni Canon PRINT Inkjet/SELPHY18
  Aplikacioni "Easy-PhotoPrint Editor"19
 • Funksionet e printerit
  Easy-PhotoPrint Editor Software20
  Softuer Easy Layout Editor (vetëm në Windows)
  Softuer Canon Inkjet Smart Connect (vetëm në Windows 10)
  Programi Creative Park
  PIXMA Cloud Link21
  Canon Print Service Plugin (Android)22
  Apple AirPrint23
  Wireless Direct24
  Mopria (Android)25
 • Asistent inteligjent dhe mbështetje për automatizim
  Amazon Alexa™26
  Google Assistant™27

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1
  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht.

  Ambienti i shikimit: XGA 1024 x 768 e lart

  Mac: OS X 10.13.6 ~ macOS 10.15, macOS 11>

  Chrome OS

  Sisteme operative portative: iOS®, iPadOS, Android™28

  * Përputhja me sistemin operativ e konfirmuar në çastin e qarkullimit, kontrolloni Canon Download Centre për mbështetjen e sistemeve të mëvonshme operative për këtë produkt.
 • Kërkesat minimale për sistemin
  Windows: 1.5GB e lart

  Shënim: për instalimin e softuerit të ardhur. Kërkohet sasia e nevojshme e hapësirës në disk i ngurtë.
 • Softueri i përfshirë
  Drejtuesi i printerit (shkarkim)
  IJ Printer Assistant Tool (shkarkim)
  Easy-PhotoPrint Editor (shkarko)

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  Afro 5.8 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Me sirtarët të futur: afro 435 x 295 x 189 mm
  Me sirtarët të dalë: afro 435 x 592 x 438 mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  Afro 56.5dB(A)29
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura: 5-35°C
  Lagështia: 10-90%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Cikli i punës
  Deri në 1200 faqe/muaj
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.3W
  Në gatishmëri (lidhja USB me kompjuterin): afro 0,8 W
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 1.4W
  Koha për të kaluar në modalitetin pasiv: 10 min 6 sek
  Kopjimi: Afërsisht 7W30

  * Koha e pritjes për modalitetin standard nuk mund të ndryshohet (Lot26)
 • Konsumi tipik i energjisë
  0,21 kWh31
Të gjitha specifikimet mund të ndryshohen pa u njoftuar.

Shpejtësia e printimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, kompleksitetit të dokumentit, modalitetit të printimit, mbulesës së faqes, llojit të letrës së përdorur, etj.

Rezultati i bojës mund të ndryshojë në varësi të teksteve/fotografive të printuara, programit kompjuterik të aplikacioneve të përdorura, modalitetit të printimit dhe llojit të letrës së përdorur. Për informacionin e rendimentit, shih https://www.canon-europe.com/printers/inkjet/ink-yield/

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Logo e Microsoft, Windows dhe the Windows janë marka tregtare ose marka te rregjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.
 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikëzat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale 1/4800 inç.
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të thjeshtë matet sipas mesatares së ESAT në Office Category Test të standardit ISO/IEC 24734.
  Shpejtësia e printimit të fotove bazohet në cilësimin bazë duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën e procesimit të të dhënave të llogarisë në kompjuterin pritës.
  Shpejtësia mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, kompleksitetit të dokumenteve, modalitetit të printimit, mbulimit të faqes, llojit të letrës së përdorur etj.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të thjeshtë matet sipas mesatares së ESAT në Office Category Test të standardit ISO/IEC 24734.
  Shpejtësia e printimit të fotove bazohet në cilësimin bazë duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën e procesimit të të dhënave të llogarisë në kompjuterin pritës.
  Shpejtësia mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, kompleksitetit të dokumenteve, modalitetit të printimit, mbulimit të faqes, llojit të letrës së përdorur etj.
 5. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të thjeshtë matet sipas mesatares së ESAT në Office Category Test të standardit ISO/IEC 24734.
  Shpejtësia e printimit të fotove bazohet në cilësimin bazë duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën e procesimit të të dhënave të llogarisë në kompjuterin pritës.
  Shpejtësia mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, kompleksitetit të dokumenteve, modalitetit të printimit, mbulimit të faqes, llojit të letrës së përdorur etj.
 6. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të thjeshtë matet sipas mesatares së ESAT në Office Category Test të standardit ISO/IEC 24734.
  Shpejtësia e printimit të fotove bazohet në cilësimin bazë duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën e procesimit të të dhënave të llogarisë në kompjuterin pritës.
  Shpejtësia mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, kompleksitetit të dokumenteve, modalitetit të printimit, mbulimit të faqes, llojit të letrës së përdorur etj.
 7. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të thjeshtë matet sipas mesatares së ESAT në Office Category Test të standardit ISO/IEC 24734.
  Shpejtësia e printimit të fotove bazohet në cilësimin bazë duke përdorur ISO/JIS-SCID N2 në Photo Paper Plus Glossy II dhe nuk merr parasysh kohën e procesimit të të dhënave të llogarisë në kompjuterin pritës.
  Shpejtësia mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, softuerit, kompleksitetit të dokumenteve, modalitetit të printimit, mbulimit të faqes, llojit të letrës së përdorur etj.
 8. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 9. Rendimenti i faqeve është vlera e llogaritur bazuar në metodën individuale të Canon për testimin duke përdorur grafikun ISO/IEC 24712 dhe simulimin e printimit të vazhdueshëm me bojën zëvendësuese pas konfigurimit fillestar.
 10. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 11. Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet
 12. Shpejtësitë e fotokopjimit janë mesatarja e sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183.
  Shpejtësitë e fotokopjimit (ADF) janë ESAT e fotokopjimit në sekuencë, ISO/IEC 24735.
  Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, mënyrës së kopjimit, mbulimit të faqes, llojit të letrës së përdorur etj. dhe nuk merr parasysh kohën e ngrohjes.
 13. Shpejtësitë e fotokopjimit janë mesatarja e sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183.
  Shpejtësitë e fotokopjimit (ADF) janë ESAT e fotokopjimit në sekuencë, ISO/IEC 24735.
  Shpejtësia e fotokopjimit mund të ndryshojë në varësi të kompleksitetit të dokumentit, mënyrës së kopjimit, mbulimit të faqes, llojit të letrës së përdorur etj. dhe nuk merr parasysh kohën e ngrohjes.
 14. Shpejtësia e transmetimit të faksit me dokumente bardhezi bazohet në cilësimin bazë duke përdorur skemën ITU-T No.1.
  Shpejtësia e transmetimit të faksit me dokumente me ngjyra bazohet në cilësimin bazë duke përdorur Canon Kolor Fax Test Sheet.
  Shpejtësia konkrete e transmetimit mund të luhatet në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimet e faksit tek ana e marrësit, kushtet e linjës etj.
 15. Shpejtësia e transmetimit të faksit me dokumente bardhezi bazohet në cilësimin bazë duke përdorur skemën ITU-T No.1.
  Shpejtësia e transmetimit të faksit me dokumente me ngjyra bazohet në cilësimin bazë duke përdorur Canon Kolor Fax Test Sheet.
  Shpejtësia konkrete e transmetimit mund të luhatet në varësi të kompleksitetit të dokumentit, cilësimet e faksit tek ana e marrësit, kushtet e linjës etj.
 16. Numri i faqeve bazohet në tabelën "ITU-T No.1" ose në "Canon FAX Standard Chart No.1".
 17. Printimi me valë kërkon një rrjet me kapacitet lidhjeje me valë 802.11b/g/n, me 2.4GHz. Performanca e lidhjes me valë mund të luhatet në varësi të terrenit dhe të distancës mes printerit dhe klientëve të rrjetit me valë.
 18. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Inkjet/SELPHY", që ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad", "iPhone 3GS" e lart dhe "iPod touch" gjenerata 3 e lart me "iOS 7.0" e lart dhe pajisje portative me "Android 2.3.3" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon një llogari të pajtueshme rrjeti social dhe zbaton kushtet e shërbimit të llogarisë përkatëse të rrjetit social. Mund të ketë përjashtime të caktuara.
 19. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 20. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 21. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Inkjet/SELPHY", që ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad", "iPhone 3GS" e lart dhe "iPod touch" gjenerata 3 e lart me "iOS 7.0" e lart dhe pajisje portative me "Android 2.3.3" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon një llogari të pajtueshme rrjeti social dhe zbaton kushtet e shërbimit të llogarisë përkatëse të rrjetit social. Mund të ketë përjashtime të caktuara.
 22. "Canon Print Service" është një modul printimi për pajisje inteligjente me "Android" që mundëson printimin nga pajisjet me "Android v4.4 - v5.0" drejt shumë printerëve të "Canon" përmes rrjetit "Wi-Fi". Moduli nuk punon si aplikacion i pavarur. Ofrohet falas në "Google Play".
 23. Funksioni "AirPrint" kërkon pajisje të pajtueshme "iPad", "iPhone" ose "iPod Touch" me "iOS 7.0" e lart dhe një printer që mbështet "AirPrint", të lidhur në të njëjtin rrjet me pajisjen me "iOS". Printeri i lidhur në folenë USB të "Mac", kompjuterit, platformës "AirPort Base" ose "Time Capsule" nuk mbështetet.
 24. Kërkon pajisje inteligjente me aplikacionin "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" të instaluar e të lidhur në rrjetin e dëshiruar aktiv me valë për konfigurim krejt pa kabllo.
 25. Kërkon pajisje inteligjente me sistem operativ "Android 4.4" e lart, me "Mopria Print Service" të parangarkuar në pajisje dhe me printer të pajtueshëm "PIXMA" në të njëjtin rrjet me valë. "Mopria experience" ofrohet edhe në pajisjet portative me "Android 4.4" duke shkarkuar "Mopria Print Service" nga "Google Play".
 26. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 27. Kërkon llogari të lidhur e aktive asistenti inteligjent dhe aplikacionin shoqërues të aktivizuar, pajisjen inteligjente dhe printerit të lidhur në formë aktive me autorizim për te "Canon Inkjet Cloud Printing Center" dhe veprimet, rutinat apo miniaplikacionet e disponueshme/aktive në printerin e pajtueshëm. Komandat zanore nuk mund të shfaqen si tekst në pajisjet inteligjente të "Amazon" me ekrane. Mbështetet vetëm anglisht, frëngjisht dhe gjermanisht.
 28. Disa funksione mund të mos ofrohen me këto sisteme operative. Shihni manualin ose faqen për detaje.
 29. Letër e thjeshtë (A4, bardhezi). Zhurma akustike matet sipas standardit ISO7779.
 30. Fotokopjimi: Kur fotokopjoni ISO/JIS-SCID N2 (printuar nga printer me bojë) në madhësi letre të thjeshtë A4 me cilësimet standarde.
 31. Vlera e konsumit tipik të energjisë elektrike (TEC): Vlera TEC është llogaritur duke supozuar se njësia do të ndryshojë vazhdimisht mes modalitetit të punës, modalitetit të gjumit dhe modalitetit të fikjes për 5 ditë, dhe se do të jetë në modalitetin e gjumit ose të fikjes për 2 ditët e mbetura në të njëjtën javë. Vlera TEC e këtij produkti është llogaritur nga Canon sipas marrëveshjes së tyre duke përdorur procedurën e matjes TEC në programin ndërkombëtar të ENERGY STAR.