Risi NEW

Printerë për shtëpi

Canon Seria PIXMA TS9550a

Kompakt, inteligjent dhe plot lidhje, ky printer A3 të-gjitha-në-një mund të printojë, të skanojë dhe të kopjojë për të gjitha nevojat e biznesit tuaj

 • Zgjidhje kompakte A3

  Përse të sakrifikosh hapësirën kur ky printer kompakt Të-Gjitha-Në-Një ofron printime A3 me madhësi të ngjashme me A4? Dizajni kompakt dhe elegant përfshin gjithashtu edhe një ekran intuitiv me prekje me madhësi 10,8 cm (4,3 inç) si edhe një veçori për fotokopje në madhësi të madhe për të menaxhuar me lehtësi dokumentet në formatin A3.

 • Inteligjent dhe plot lidhje

  Përmirësoni efikasitetin në punë duke përdorur printerin me anë të smartfonit tuaj. Përdorni aplikacionin Canon PRINT dhe lidhjen efikase me Wi-Fi për të lehtësuar punën në lidhje me printimin, skanimin dhe fotokopjimin ose printoni menjëherë nga AirPrint (iOS) dhe Mopria (Android). Mund të lidheni me rrjetin lokal duke përdorur lidhjen Ethernet.

 • Akses i drejtpërdrejtë

  Përfitoni nga lidhshmëria e plotë dhe lehtësoni punën në lidhje me printimin. Printimi dhe skanimi në renë kompjuterike1 është mjaft i lehtë duke përdorur Cloud Link nga aplikacioni Canon PRINT. Mund të integroni edhe serinë PIXMA TS9550a Series në shtëpinë tuaj inteligjente dhe të kontrolloni disa funksione bazë me anë të pajisjeve të aktivizuara përmes Alexa2.

 • Më i miri për biznesin

  Seria PIXMA TS9550a është shoqëruesi i përsosur për zyrën në shtëpi me Ethernet për lidhjen me rrjetin dhe skanimin në renë kompjuterike1 për Evernote, Dropbox dhe Google Drive përmes Cloud Link. Krijoni broshura drejtpërdrejt nga ekrani me prekje dhe kryeni disa punë njëkohësisht me anë të furnizuesit të letrës me 2 drejtime dhe ADF 20-fletësh3.

 • Prodhim profesional

  Printeri i përsosur për të kapur detajet që ju nevojiten. Boja e posaçme me pigment të zi ruan qartësinë e tekstit ndërsa teknologjia lider e kokës së printimit FINE e Canon dhe 5 bojërat individuale mundësojnë gradim të pasur të fotografive dhe jetëgjatësi albumi deri në 100 vjet.

Specifikimet

 • Printer të-gjitha-në-një A3

 • Printim automatik nga të dyja anët4

 • Lidhshmëri me valë dhe Ethernet

 • Furnizimi i letrës me 2 drejtime

 • 5 bojëra individuale

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • ADF 20-fletësh5

 • Ekrani me prekje 10,8 cm (4,3 inç)

Seria PIXMA TS9550a

Çfarë ka në kuti

 • Printer me bojë Të-Gjitha-Në-Një A3 - Seria PIXMA TS9550a

 • Kutitë e bojës së konfigurimit

 • Kordoni elektrik

 • Disku CD-ROM i konfigurimit

 • Manualet dhe dokumentet e tjera

 1. Skanimi në renë kompjuterike dhe skanimi në email disponohen vetëm për përdoruesit e bojërave origjinale Canon
 2. Amazon dhe Alexa janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të saj
 3. Vetëm përmasa A4/LTR/LGL
 4. (Vetëm letër e thjeshtë e madhësisë A5/A4/LTR)
 5. Vetëm përmasa A4/LTR/LGL