Printerë për shtëpi

Canon Seria PIXMA TS9550a

Specifikimet

Numrat e modeleve
PIXMA TS9550a
PIXMA TS9551Ca
Funksionet
Lidhje me valë/ Ethernet, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud Link
Seria PIXMA TS9550a
Seria PIXMA TS9550a
Seria PIXMA TS9550a
Seria PIXMA TS9550a
Seria PIXMA TS9550a
Seria PIXMA TS9550a

Specifikimet

 • Printer të-gjitha-në-një A3

 • Printim automatik nga të dyja anët4

 • Lidhshmëri me valë dhe Ethernet

 • Furnizimi i letrës me 2 drejtime

 • 5 bojëra individuale

 • Aplikacioni Canon PRINT

 • ADF 20-fletësh5

 • Ekrani me prekje 10,8 cm (4,3 inç)

Specifikimet në detaje

Specifikime të përgjithshme

 • Numrat e modeleve
  PIXMA TS9550a
  PIXMA TS9551Ca1
 • Funksionet
  Lidhje me valë/ Ethernet, Printim, Fotokopje, Skanim, Cloud Link

Specifikimet e printerit

 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 48002 x 1200 dpi
 • Teknologjia e printimit
  5 Bojëra të Veçanta (PGBK, BK, C, M, Y)
  Bojëra ChromaLife100
 • Shpejtësia e Printimit Mono
  Afro 15,0 ipm3
 • Shpejtësia e Printimit me Ngjyrë
  Afro 10,0 ipm4
 • Shpejtësia e prinimit të fotografisë
  Pa bordura 10x15cm: Afërsisht 12 sekonda5
 • Printimi pa Bordura
  Po (A3, A4, Letër, 20 x 25 cm, 13 x 18 cm, 10 x 15cm,
  13 x 13 cm, 8,9 x 8,9 cm, 10 x 10 cm, 17,5 x 25 cm, 25 x 30 cm, 30 x 30 cm)
 • Printim nga të Dyja Anët
  Printim automatik në të dyja anë (A4, A5, B5, LTR - letër e thjeshtë)

Fishekët e bojës dhe rendimentet

 • Fishekët standardë të bojës
  5 rezervuarë individualë boje
  PGI-580PGBK (e zezë me pigment)
  CLI-581BK (e zezë)
  CLI-581C (e bruztë),
  CLI-581M (e purpurt),
  CLI-581Y (e verdhë)
 • Fishekë Opsionalë Boje XL
  Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
  PGI-580PGBK XL (e zezë me pigment)
  CLI-581BK XL (e zezë)
  CLI-581C XL (cian)
  CLI-581M XL (magenta)
  CLI-581Y XL (e verdhë)

  Rezervuarë boje XL me prodhim të lartë
  PGI-580PGBK XXL (e zezë me pigment)
  CLI-581BK XXL (e zezë)
  CLI-581C XXL (cian)
  CLI-581M XXL (magenta)
  CLI-581Y XXL (e verdhë)
 • Rendimenti për fishek (letër e thjeshtë)
  Dokument A4 me ngjyra6
  E zezë me pigment: 200 faqe
  E zezë me pigment XL: 400 faqe
  E zezë me pigment XXL: 600 faqe
  E zezë: 1451* faqe
  E zezë XL: 3120* faqe
  E zezë XXL: 6360* faqe
  Cian: 256 faqe
  E kaltër XL: 515 faqe
  Cian XXL: 820 faqe
  Magenta: 237 faqe
  Rozë XL: 474 faqe
  Magenta XXL: 760 faqe
  E verdhë: 257 faqe
  E verdhë XL: 514 faqe
  E verdhë XXL: 824 faqe
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt
 • Rendimenti për fishek (foto)
  Foto 10x15cm7
  E zezë me pigment: 1263* fotografi
  E zezë me pigment XL: 3373* fotografi
  E zezë me pigment XXL: 5500* fotografi
  E zezë: 231* fotografi
  E zezë XL: 520* fotografi
  E zezë XXL: 858* fotografi
  Cian: 83 fotografi
  Cian XL: 170 fotografi
  Cian XXL: 282 fotografi
  Magenta: 108 fotografi
  Magenta XL: 225 fotografi
  Magenta XXL: 367 fotografi
  E verdhë: 99 fotografi
  E verdhë XL: 199 fotografi
  E verdhë XXL: 322 fotografi
  * *Rezultati Suplementar i Përafërt

Mbështetja për letrën

 • Llojet e letrës
  Letër e Zakonshme
  Canon High Resolution Paper (HR-101N)
  Canon Pro Platinum (PT-101)
  Canon Plus Glossy II (PP-201)
  Canon Pro Luster (LU-101)
  Canon Plus Semi-gloss (SG-201)
  Canon "përdorimi të përditshëm" (GP-501)
  Canon Matte (MP-101)
  Canon Double Sided Matte (MP-101D)
  Zarfa
  Letra të tjera artistike
  Disqe të Printueshme
  Ngjitëse të heqshme të fotografive (RP-101)
  Letër fotografike magnetike (MG-101)
  Stampime me hekurosje për përdorim në tekstile të errëta (DF-101)
  Light Fabric Iron on Transfers (LF-101)
  Premium Fine Art Rough (FA-RG1)
 • Hyrja maksimale e letrës
  Sirtari i pasmë: Maks. 20 fletë (letër fotoje) ose Maks. 100 fletë A4/ 50 fletë A3 (letër e thjeshtë)
  Kaseta e parme: maks. 100 fletë (letër e thjeshtë)
  Sirtari shumëfunksional: 1 disk CD, DVD ose Blu-Ray i printueshëm
 • Madhësitë e letrës
  Sirtari i pasmë: A3/A4/A5/B5/LTR/LGL/20 x 25 cm/13 x 18 cm/10 x 15 cm/13 x 13 cm/8,9 x 8,9 cm/10 x 10 cm/17,5 x 25 cm/25 x 30 cm/
  30 x 30 cm, Zarfe(DL,COM10)
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 55mm - 215,9 mm, gjatësia 89mm - 676mm

  Kaseta përpara: A4, A5, B5, LTR
  [Madhësi e personalizuar] gjerësia 148,0 mm - 215,9 mm, gjatësia 210mm - 297mm
 • Pesha e Letrës
  Sirtari i pasmë: Letër e zakonshme 64 - 105 g/m², letër fotografike Canon deri në 300 g/m²
  Kaseta përpara: Letër e zakonshme: 64-105 g/m²

Specifikimet e skanerit

 • Lloji i skanerit
  Shtrat i sheshtë, skaner me ngjyra ADF dhe CIS
 • Rezolucioni i Skanerit (Optik)
  1200 x 2400 dpi8
 • Thellësia e Skanimit (Hyrje / Dalje)
  Me ngjyra: RGB secila 16 bit/8 bit Gradacion grije: 16 bit / 8 bit
 • Madhësia Maksimale e Dokumentit
  Model i shtrirë: A4, LTR (216 x 297 mm) ADF: A4, LTR, LGL

Specifikimet e fotokopjes

 • Shpejtësia e kopjimit
  sFCOT: Afërsisht 19 sek9
  sESAT: Afërsisht 6,5 ipm10
  sESAT ADF: Afërsisht 5,9 ipm11
 • Kopjimi i shumëfishtë
  99 kopje maks.
 • Funksionet e Fotokopjimit
  Fotokopje dokumentesh Fotokopje fotografish
  Fotokopje pa bordura
  Fotokopje nga të dyja anët
  Fotokopje 2-në-1 dhe 4-në-1
  Fotokopje me fshirje të kornizës
  Fotokopje e etiketës së diskut
  Fotokopje ID-je
 • Zmadhim Fotokopjimi
  25 - 400% (në rritje 1%)
  Vendosja në faqe
  A5 në A3, B5 në B4, A4 në A3, A5 në A4, B5 në A4,
  A4 në B5, A4 në A5

Ndërfaqja

 • Lloji & Madhësia e ekranit
  10,8 cm LCD (TFT me ngjyra/prekje
 • Gjuhët e ekranit
  33 gjuhë të zgjedhshme: japonisht/anglisht (mm dhe inç)/gjermanisht/frëngjisht/italisht/spanjisht/holandisht/portugalisht
  norvegjisht/suedisht/danisht/finlandisht/rusisht/çekisht/hungarisht/polonisht/sllovenisht/turqisht/
  greqisht/kinezishte e thjeshtuar/kinezishte tradicionale/koreanisht/
  indonezisht/sllovakisht/estonisht/letonisht/lituanisht/ukrainisht
  rumanisht/bullgarisht/tajlandisht/kroatisht/vietnamisht

Lidhshmëria

 • Ndërfaqe standarde
  USB Shpejtësi e Lartë (Porta B)
  Ethernet: 10/100Mbps (i kalueshëm automatikisht)
  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n/a12
  Siguria Wi-Fi: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP, Fjalëkalimi i administratës
  Banda e frekuencës të Wireless LAN: 2.4GHz
 • Aplikacionet për celularë
  Aplikacioni "Canon PRINT"13
  Aplikacioni "Easy-PhotoPrint Editor"14
  Aplikacioni Creative Park15
 • Funksionet e printerit
  Easy-PhotoPrint Editor Software16
  PIXMA Cloud Link17
  Canon Print Service Plugin (Android)18
  Apple AirPrint19
  Wireless Direct20
  Mopria (Android)21
  Uebi PosterArtist
  LAN/WLAN PictBridge
  Foleja e kartës së memories

Softueri

 • Sistemet e Operuese që mbështeten
  Windows 11, Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1
  Funksionimi mund të garantohet vetëm në një kompjuter me Windows 7 ose një version të mëvonshëm të instaluar paraprakisht
  Kërkohet NET Framework 4.5.2 ose 4.6
  OS X 10.10.5~OS X 10.11, macOS 10.12~macOS 10.14 (Sonoma)
 • Sistemet Mobile të mbështetura
  iOS, Android, Windows 10 Mobile22

Karakteristikat fizike

 • Pesha
  afërsisht 9,7 kg
 • Përmasat (Gj x Th x L)
  Me sirtarët të tërhequr rreth 468 x 366 x 193 mm
  Me sirtarët të dalë: afro mm
 • Nivelet e Zhurmës Akustike
  afro 49,5(A)23
 • Mjedisi i rekomanduar i punimit
  Temperatura: 15-30°C
  Lagështia: 10-80%RH (pa kondensim)
 • Energjia
  AC 100-240V, 50/60Hz
 • Konsumi i energjisë
  Fikur: Afërsisht 0.3W
  Në gatishmëri (i lidhur me kompjuterin me USB): afro 1,2W (llamba e skanimit e fikur)
  Në gatishmëri (të gjitha portat e lidhura): afro 2,0 W (llamba e skanimit e fikur)
  Koha për të kaluar në modalitetin e gatishmërisë: 10 minuta e 56 sekonda
  Kopjimi: Afërsisht 14W{foot}
 1. Disa ngjyra mund të mos jenë të disponueshme në zonën tuaj.
 2. Pikat e bojës mund të vendosen me një pjerrësi minimale prej 1/4800 inç
 3. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 4. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 5. Shpejtësia e printimit të dokumenteve A4 në letër të zakonshme është matur duke u bazuar në mesataren e ESAT në testit të kategorisë për zyrat të standardit ISO/IEC 24734.
 6. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas standardit ISO/IEC 24711. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 7. Vlerat e deklaruara të rendimentit janë sipas ISO/IEC 29102. Vlerat e siguruara gjatë printimit të vazhdueshëm.
 8. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.
 9. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183.
 10. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183.
 11. Shpejtësitë e kopjimit janë mesatare për sFCOT dhe sESAT, ISO/IEC 29183.
 12. Printimi me valë kërkon një rrjet me kapacitet lidhjeje me valë 802.11b/g/n/a ose ac me 2.4 GHz. Performanca e lidhjes me valë mund të luhatet në varësi të terrenit dhe të distancës mes printerit dhe klientëve të rrjetit me valë.
 13. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Inkjet/SELPHY", që ofrohet falas në "App Store" dhe në "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad", "iPhone 3GS" e lart dhe "iPod touch" gjenerata 3 e lart me "iOS 7.0" e lart dhe pajisje portative me "Android 2.3.3" e lart. Pajisja duhet të jetë e lidhur me të njëjtin rrjet funksional me kapacitet 802.11 b/g/n/a si të printerit. Kërkon një llogari të pajtueshme rrjeti social dhe zbaton kushtet e shërbimit të llogarisë përkatëse të rrjetit social. Mund të ketë përjashtime të caktuara.
 14. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 15. Kërkon lidhje me internetin dhe aplikacionin "Creative Park", që ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me sistemet operative iOS 12.0 e lart/Android OS 5.0 e lart. Duhet të keni një Canon ID dhe një printer boje Canon për ta përdorur këtë aplikacion.
 16. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 17. Softueri "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe pajtohet me të gjitha sistemet e mëposhtme operative: Microsoft Windows 10 (64/32 bit), Microsoft Windows 8.1 (64/32 bit), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32 bit), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 dhe Mac OS X El Capitan v10.10.5. Kërkesa minimale për "Windows" dhe "macOS/Mac OS X" janë: 2 GB RAM dhe monitor me rezolucion 1024×768. Aplikacioni celular "Easy-PhotoPrint Editor" kërkon lidhje me internetin dhe "Easy-PhotoPrint Editor app v1.1.0" ofrohet falas në "App Store" dhe "Google Play". Pajtohet me pajisje "iPad Air2" (gjenerata 2), "iPad Mini 4" dhe "iPhone 6s" e lart me "iOS 10" e lart dhe me pajisje portative me "Android 5.x" e lart. Mund të ketë përjashtime të caktuara. Mbështeten formatet e mëposhtme të skedarëve: JPEG, PNG, HEIF (pajisje me "iOS 11" dhe "mac OS v10.13" e lart), DLP për ruajtje, Poster Artist për eksport, EasyPhoto+ për eksport, Easy-PhotoPrint Editor për eksport.
 18. "Canon Print Service" është një modul printimi për pajisje inteligjente me "Android" që mundëson printimin nga pajisjet me "Android v4.4 - v5.0" drejt shumë printerëve të "Canon" përmes rrjetit "Wi-Fi". Moduli nuk punon si aplikacion i pavarur. Ofrohet falas në "Google Play".
 19. Funksioni "AirPrint" kërkon pajisje të pajtueshme "iPad", "iPhone" ose "iPod Touch" me "iOS 7.0" e lart dhe një printer që mbështet "AirPrint", të lidhur në të njëjtin rrjet me pajisjen me "iOS". Printeri i lidhur në folenë USB të "Mac", kompjuterit, platformës "AirPort Base" ose "Time Capsule" nuk mbështetet.
 20. Kërkon pajisje inteligjente me aplikacionin "Canon PRINT Inkjet/SELPHY" të instaluar e të lidhur në rrjetin e dëshiruar aktiv me valë për konfigurim krejt pa kabllo.
 21. Kërkon pajisje inteligjente me sistem operativ "Android 4.4" e lart, me "Mopria Print Service" të parangarkuar në pajisje dhe me printer të pajtueshëm "PIXMA" në të njëjtin rrjet me valë. "Mopria experience" ofrohet edhe në pajisjet portative me "Android 4.4" duke shkarkuar "Mopria Print Service" nga "Google Play".
 22. Disa funksione mund të mos ofrohen me këto sisteme operative. Shihni manualin ose faqen për detaje.
 23. Rezolucioni optik është një matje e rezolucionit model maksimal të harduerit bazuar në standardin ISO 14473.